Kızıl Goncalar 4. bölüm full izle tek parça! Kızıl Goncalar 4. Bölüm izle!

Kızıl Goncalar 4. bölümü izleyicisiyle buluştu. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi Kızıl Goncalar'ın 4. bölümünde Cüneyd ve Zeynep'e dergâhta bir tören düzenlenir. Törende, beklenmedik biçimde, Meryem de kızının evliliğine onay verir. Çünkü Meryem ve Levent'in başka planları vardır... Kızıl Goncalar 4. bölüm full izleme bağlantısı tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

Kızıl Goncalar dizisi, 4. Bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar'ın 4. bölümünde Meryem ve Levent, Suavi'nin yardımıyla Zeynep'i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır. Peki Cüneyd ve Zeynep'in evlilik töreni gerçekleşecek mi? İşte Kızıl Goncalar 4. Bölüm izleme linki ve yeni bölümde yaşananlar...

KIZIL GONCALAR 4. BÖLÜM İZLE!

Kızıl Goncalar 4. bölümüyle 29 Ocak Pazartesi saat 20.00'de!

KIZIL GONCALAR 4. BÖLÜM ÖZETİ

Cüneyd ve Zeynep'e evlilik yolunda dergâhta bir tören düzenlenir. Törende, beklenmedik biçimde, Meryem de kızının evliliğine onay verir. Çünkü Meryem ve Levent'in başka planları vardır.

Zaman kazanma peşinde olan Meryem ve Levent, Suavi'nin yardımıyla Zeynep'i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır ama bunun için Zeynep'in çok zor bir soruya cevap vermesi gerekecektir.

Cüneyd, Zeynep'le yeni bir geleceğe yürüdüğünü zannederken, geçmişin hayaletleri onun peşini bırakmayacaktır.

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği merakla beklenen dizi Kızıl Goncalar, ilk bölümüyle ekrana geliyor. 18 Aralık Pazartesi günü ekran yolcuğuna başlayacak olan dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Kızıl Goncalar 5. bölüm fragmanı | Meryem ve Zeynep yakalanacak mı?