Kızıl Goncalar 22. Bölümden olay fragman! ''Sana Yeni Bir Eş Münasiptir'' Kızıl Goncalar 22. Bölüm 2. Fragmanı

Kızıl Goncalar 22. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Cüneyd, kimliğini kaybedip kendini Levent Alkanlı olarak tanıtırken, Zeynep hamilelik yalanıyla Vahid'i oyalamaktaydı. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar 22. bölüm 2. fragmanında ise Mira'nın Meryem'in başörtüsünü çekiştirmesi sonucu yediği tokat dikkat çekti. İşte Kızıl Goncalar 22. Bölüm 2. Fragmanı

Kızıl Goncalar dizisinin 22. bölümünden 2. fragman tatınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Meryem, Mira'nın kendisine anne demesiyle yeniden hayata dönmüştü. Kızıl Goncalar 22. bölüm 2. fragmanında ise Meryem'in Vahid'e söylediği "Yalnız kızım değil, günahına girdiğin her kim varsa azad etmek boynumun borcu olsun" sözü dikkat çekiyor. İşte Kızıl Goncalar 22. bölümden 2. fragman

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM 2 FRAGMAN

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar 22. bölümüyle 14 Ekim Pazartesi saat 20.00'de!

Kızıl Goncalar 22. Bölüm 2. Fragmanında Meryem'in Vahid'e söylediği "Yalnız kızım değil, günahına girdiğin her kim varsa azad etmek boynumun borcu olsun" sözü tanıtıma damga vurdu. Ayrıca Zeynep'in Cüneyd ile karşılaşması ise yeni bölüme dair heyecanı artırdı.

Mira'nın Meryem'e "Bundan sonra Zeynep'in annesi gibi değil, benim annem gibi görüneceksin!" diyerek başörtüsünü çekiştirmesi sonucu Meryem'in attığı tokat dikkat çekiyor.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Kızıl Goncalar Fragman | "Kardeşiz Biz" Kızıl Goncalar 22. Bölüm 1. Fragmanı

Kızıl Goncalar 21. bölüm full HD tek parça izle!