Kızıl Goncalar 22. bölüm izle! Now Kızıl Goncalar son bölüm izle kesintisiz, full HD!

Kızıl Goncalar bu akşam 22. bölümü ile ekrana geliyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın'ın kadrosunda yer aldığı Kızıl Goncalar'da Meryem derin komadan Mira'nın gerçeği öğrenmesiyle uyanmıştır. Gerçeği öğrenen Mira yaşadıklarının ağırlığı altında ezilmektedir ve onu tanımayan tek kişiyle dertleşmeye gider...

Now'ın sevilen dizisi Kızıl Goncalar 22. bölümü ile ekrana geliyor. Televizyon dünyasında büyük merakla takip edilen dizide bu akşam Zeynep de Mira'nın Cüneyd'in yerini ondan sakladığını öğrenmiş ve bu ihanetle yıkılmıştır. Cüneyd zihninden sızan parçalara anlam vermeye çalışırken Vahid'in aradığı kitap, onu Lokman ile Cüneyd'e adım adım yaklaştırmaktadır.

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM İZLE!

Kızıl Goncalar dizisinde; Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Kızıl Goncalar yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de NOW'da!

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem derin komadan Mira'nın gerçeği öğrenmesiyle uyanmıştır. Gerçeği öğrenen Mira yaşadıklarının ağırlığı altında ezilmektedir ve onu tanımayan tek kişiyle dertleşmeye gider.

Öte taraftan Zeynep de Mira'nın Cüneyd'in yerini ondan sakladığını öğrenmiş ve bu ihanetle yıkılmıştır. Cüneyd zihninden sızan parçalara anlam vermeye çalışırken Vahid'in aradığı kitap, onu Lokman ile Cüneyd'e adım adım yaklaştırmaktadır.

Kevser'in Sadi ile evlendirilecek olması Hasna'nın deliye dönmesine sebep olurken Zeynep'i güvende tutan yalanın da ortaya çıkma tehlikesini doğurmuştur. Kevser'in Sadi ile evlendiği an yeni doğum yaptığının anlaşılması hem onu hem Zeynep'i ateşe atacaktır.

Meryem, bir yandan tutsak gördüğü Zeynep'in derdiyle dertlenirken bir yandan da yüzüne bakmayan Mira ile bir ilişki kurmaya çalışır.

Levent ise bir yandan herkesin iyiliği için Meryem'in hapse dönmesini engelleyen bir plan yaparken bir yandan da ortadan kaybolan Mira'yı arayacak ve o da Zeynep gibi hiç beklemediği bir anda Cüneyd'i karşısında bulacaktır.

Mira kabullenmekte zorlandığı Meryem'in karşısına acımasız bir teklifle çıkarken Meryem'in özgür kalmasına izin vermeye niyeti olmayan Vahid de bu sorunu ortadan kaldırmak için Levent'e olan kıskançlığını kullandığı Naim'i vazifelendirir.

Kızıl Goncalar 22. bölümüyle 14 Ekim Pazartesi saat 20.00'de NOW'da!