Kızıl Goncalar 21. bölüm fragmanı çıktı mı? Cüneyd değişti mi? Kızıl Goncalar 21. bölüm fragmanı izle!

Kızıl Goncalar 21. bölüm fragmanı | NOW'ın pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Kızıl Goncalar, yeni sezonun ilk bölümüyle 30 Eylül Pazartesi günü izleyicileriyle buluştu. Bölümü soluksuz seyredenler fragman aramalarını hızlandırdı. Peki, Kızıl Goncalar 21. bölüm fragmanı çıktı mı? Peki, Kızıl Goncalar 21. bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar yeni sezonuyla 30 Eylül Pazartesi saat 20.00'de NOW'da ekrana geldi. Heyecan ve gerilim dolu ve sahnelerle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kızıl Goncalar'da Cüneyd ise gerçeklikle bağını koparmak üzere bir haldeyken kayıplara karışmıştır. Bütün umutlar yitirilmeden önce, Cüneyd'in kendine gelip Zeynep için savaşması gerekir. Ancak bu kez en büyük düşmanı dışarıda değil, zihninin içindedir. Peki, Kızıl Goncalar 21. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kızıl Goncalar 20. bölüm izle! Now Kızıl Goncalar yeni sezon izle tek parça, full HD!

KIZIL GONCALAR 21. FRAGMANI ÇIKTI MI?

Kızıl Goncalar 21. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kızıl Goncalar fragmanları için tıklayın.

KIZIL GONCALAR 20. BÖLÜM ÖZETİ

Vahid'in gelişi herkesin hayatını alt üst etmiştir. Sert kuralları ve uygulamalarıyla herkesi sindiren, gücü tarikatın dışına taşarak ortalığı karıştırmaya başlayan Vahid'in karşısında, kalemini gericilikle mücadele için kullanmaya başlayan Levent'in pes etmeye hiç niyeti yoktur.

Ancak Vahid'i Zeynep'le tehdit ettiği Meryem'i onun tehdidinden kurtarmak için ihtiyaç duyulan kanıta ulaşmanın yolu, başta Sadi olmak üzere herkesin güç birliği yapmasından geçmektedir.

Bu sırada herkesin ihtiyaç duyduğu Cüneyd ise gerçeklikle bağını koparmak üzere bir haldeyken kayıplara karışmıştır.

Bütün umutlar yitirilmeden önce, Cüneyd'in kendine gelip Zeynep için savaşması gerekir. Ancak bu kez en büyük düşmanı dışarıda değil, zihninin içindedir.

Zeynep ise makus kaderiyle karşı karşıya kalırken Levent'in tüm zafer çabaları Beste ve Meryem'e doğru hızla yaklaşan bir felaket ile sınanacaktır.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Cüneyd'in babası Vahit'in dönüşü herkesi şaşırtmış, posta oturmak üzere olan Cüneyd de bu karşılaşmayla sarsılmıştır. Öte yandan duyduklarını Levent ve Beste'ye belli etmeyen Mira, Naim'in söylediklerinden emin olmak için kesin kanıtı bulmaya kalkışır. Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkıp, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit'ten şüphelenmiştir. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi ise Vahit'in Cüneyd'in en zor anlarında bile yanında durup oğluna destek olmasıyla abisinin yanında durur.