Now Kızıl Goncalar yeni sezon izle tek parça, full HD! Kızıl Goncalar 20. bölüm izle!

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu başlıyor. Bu akşam Now ekranlarında 20. bölümü yayınlanan dizide Sert kuralları ve uygulamalarıyla herkesi sindiren, gücü tarikatın dışına taşarak ortalığı karıştırmaya başlayan Vahid'in karşısında, kalemini gericilikle mücadele için kullanmaya başlayan Levent'in pes etmeye hiç niyeti olmayacaktır...

Pazartesi akşamlarının başarılı dizisi, büyük bir merakla beklenen Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu bu akşam başlıyor. Yayınlanan afişi ve tanıtımı dizinin heyecan dolu ve sürükleyici bir sezon vaat ettiğini gösteriyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu Kızıl Goncalar'da Vahid'in gelişi herkesin hayatını alt üst etmiştir. Cüneyd ise gerçeklikle bağını koparmak üzere bir haldeyken kayıplara karışmıştır...

KIZIL GONCALAR 20. BÖLÜM İZLE!

KIZIL GONCALAR 20. BÖLÜM ÖZETİ

Vahid'in gelişi herkesin hayatını alt üst etmiştir. Sert kuralları ve uygulamalarıyla herkesi sindiren, gücü tarikatın dışına taşarak ortalığı karıştırmaya başlayan Vahid'in karşısında, kalemini gericilikle mücadele için kullanmaya başlayan Levent'in pes etmeye hiç niyeti yoktur.

Ancak Vahid'i Zeynep'le tehdit ettiği Meryem'i onun tehdidinden kurtarmak için ihtiyaç duyulan kanıta ulaşmanın yolu, başta Sadi olmak üzere herkesin güç birliği yapmasından geçmektedir.

Bu sırada herkesin ihtiyaç duyduğu Cüneyd ise gerçeklikle bağını koparmak üzere bir haldeyken kayıplara karışmıştır.

Bütün umutlar yitirilmeden önce, Cüneyd'in kendine gelip Zeynep için savaşması gerekir. Ancak bu kez en büyük düşmanı dışarıda değil, zihninin içindedir.

Zeynep ise makus kaderiyle karşı karşıya kalırken Levent'in tüm zafer çabaları Beste ve Meryem'e doğru hızla yaklaşan bir felaket ile sınanacaktır.

Kızıl Goncalar yeni sezonuyla 30 Eylül Pazartesi saat 20.00'de NOW'da!