Kızıl Goncalar 13. Bölüm 2. Fragmanı | ''Benden Sana Rahat Yok!'' Kızıl Goncalar fragman izle 13. Bölüm!

Kızıl Goncalar 13. bölümden 2. fragman yayınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Naim, Meryem ve Levent'in arasında bir şey olduğunu düşünerek karısını darp etmişti. Kızıl Goncalar 13. bölüm 2. fragmanında annesinin vücudundaki morlukları gören Zeynep, babasının foyasını ortaya çıkarıyor. Peki Kızıl Goncalar yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kızıl Goncalar 13. Bölüm 2. Fragmanı

Kızıl Goncalar 13. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Naim, Levent'in Meryem'e verdiği telefonu yakalamış ve yanlış anlamıştı. Kızıl Goncalar 13. Bölüm 2. fragmanında ise Levent, dergaha giderek Naim'e "Benden Sana Rahat Yok!" der. Diğer yandan Zeynep ve Cüneyd, Nadire ve Naim'i bir aradayken yakalar. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar 13. bölümüyle 1 Nisan Pazartesi günü Now TV'de ekrana gelecek. İşte Kızıl Goncalar 13. Bölümden 2.fragman

KIZIL GONCALAR 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI | "BENDEN SANA RAHAT YOK!"

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar 13. bölümüyle 1 Nisan Pazartesi saat 20.00'de!

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KIZIL GONCALAR 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Naim, Meryem'i dövüyor! Annesinin vücudundaki morlukları gören Zeynep, babasının Nadire ile olan ilişkisini ortaya çıkarır.

Zeynep ve Cüneyd, Nadire ve Naim'i bir aradayken yakalar.

Levent babasını ötenazi kararından vazgeçirmek için uğraşırken, bir yandan Meryem'in kocasından gördüğü şiddete engel olmaya çalışır. Levent, dergaha giderek Naim'e "Benden Sana Rahat Yok!" der.

Beste'nin "Levent Sen Ona Aşıksın!" sözü ise Kızıl Goncalar 13. bölüme dair heyecanı artırdı.

Kızıl Goncalar Fragman | "Levent Sen Ona Aşıksın!" Kızıl Goncalar 13. Bölüm Fragmanı

Bahar 8. Bölümden nefes kesen fragman! "Bana bir şey olursa senden çok özür dilerim" Bahar 8. Bölüm 2. Fragmanı