Kızıl Goncalar 12. Bölüm 2. Fragmanı | ''Beni Zorladı!'' Kızıl Goncalar fragman izle 12. Bölüm!

Kızıl Goncalar 12. bölümden 2. fragman yayınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Mira'nın gerçek ailesinin peşine düşmesi sonrası test sonucunu öğrenmesi onu yıkmıştı. Kızıl Goncalar 12. bölüm 2. fragmanında Mira evden kaçıp Zeynep'e sığınıyor. Peki Kızıl Goncalar yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kızıl Goncalar 12. Bölüm 2. Fragmanı

Kızıl Goncalar 12. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Mira, gerçek annesinin kim olduğunu sorarken Meryem içeri girmiş ve fotoğrafı hatırlamıştı. Kızıl Goncalar 12. Bölüm 2. fragmanında ise Levent, Mira'yı bulmak için Meryem'den yarım ister. Peki Meryem, Mira'yı bulacak mı? Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar 12. bölümüyle 25 Mart Pazartesi günü Now TV'de ekrana gelecek. İşte Kızıl Goncalar 12. Bölümden 2.fragman

KIZIL GONCALAR 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI | ''BENİ ZORLADI!''

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar 12. bölümüyle 25 Mart Pazartesi saat 20.00'de!

Kızıl Goncalar Fragman | "Levent Sen Ona Aşıksın!" Kızıl Goncalar 13. Bölüm Fragmanı

Kızıl Goncalar 13. Bölüm 2. Fragmanı | "Benden Sana Rahat Yok!" Kızıl Goncalar fragman izle 13. Bölüm!

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KIZIL GONCALAR 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Levent, babasının ötanazi kararı verdiğini ve yurtdışına gideceğini öğrenir. Bir yandan babası Suavi'yle yüzleşir bir yandan kızı Mira'nın sürprizleriyle boğuşur. Kararını hayata geçirebilmek için Levent'in imzasına ihtiyaç duyan Suavi'nin ise yeni bir planı vardır.

Sadi gözüne giren Affan ile Feyza ve Affan'ın nişan merasimi yapılırken öte tarafta Hasna ve Müyesser Cüneyd'i etkisi altına aldığını ve her şeyin sorumlusu olduğuna inandıkları Zeynep için yeni bir tuzak hazırlar. Cüneyd Zeynep'in gizemli tavırlarından şüphelenirken bir büyük şüphe de Nadire'nin doldurduğu Naim'in aklına düşer. Bu şüphe Meryem'in en büyük korkusuyla yüzleşmesine sebep olacaktır.