Kızgın suratlı emojilerden farklı olanı bul! En becerikliler arasında yerini kap!

Büyük bir merakla takip edilen görsel bulmacalara bir yenisini daha ekliyoruz. Kızgın suratlı emojilerin paylaşıldığı görsel içlerinden birisi farkıyla dikkat çekiyor. Ancak emojilerin benzer olması işinizi bir tık zorlaştırıyor. Şimdi süreniz başlıyor ve sizlerden farklı olan emojiyi hemen bulmanızı istiyor. Peki, kızgın suratlı emojilerden garip olanı bulabilir misin? Kronometre durmadan bulan çok beceriklilerden çıkıyor.

Kızgın emojilerle dolu optik illüzyon görselini sizlerle paylaşıyoruz. Sosyal medyada oldukça popüler olmayı başaran bu bulmacada sizlerden diğerlerinden farklı olan emojiyi bulmanız isteniyor. Ancak en baştan açıkça söyleyelim ki gizli emoji bulmacası o kadar zor ki bazılarınız belki de farklı olanı cevabı biz söyleyene kadar asla fark edemeyecek. Peki, siz farklı olanı bulabildiniz mi? Macera şimdi başlıyor.

FARKLI OLAN EMOJİYİ BUL!

İnternette oldukça popüler olmayı başaran bu bulmacada sizlerden diğerlerinden farklı olan emojiyi bulmanız isteniyor.

AŞIRI DERECEDE ZORLUYOR

Aynı tipteki emojilerin işinizi giderek zorlaştırdığının farkındayız. Ama detaylı bakan herkesin cevabı bulacağına da eminiz.

Ağaçtaki 5 hayvanı bulan dünya rekorunu saniyesinde kırıyor! Zihninizi açacak IQ testi

MÜCADELE BAŞLIYOR!

Gizli emoji bulmacası o kadar zor ki bazılarınız belki de farklı olanı cevabı biz söyleyene kadar asla fark edemeyecek. Ancak bulmanız için ilk ipucunuz geliyor. Hazır mısınız?

İPUCUNUZU HAZIRLADIK

Merakla beklediğiniz ilk emojinizi sizlerle paylaşıyoruz. Cevabı bulmak için biraz sağ tarafın alt kısımlarına bakmayı deneyin.

İŞTE HERKESİN ARADIĞI CEVAP

Hala bulamadıysanız endişelenmenize gerek yok. Farklı olan tek emojiyi aşağıda kırmızı bir çembere alıyoruz.

Süre dolmadan bulan sofranın en baş köşesinde oturuyor! Pizzacıdaki 6 saklı kelimeyi çözebilir misin?