Kısmetse Olur 8. bölüm izle! Kısmetse Olur yeni yarışmacı Furkan kim?

Kısmetse Olur 8. bölüm yayınlandı. Programda ilk eleme gala gecesinde yaşandı. Eleme erkekler evinden gerçekleşti. Dolayısı ile yeni yarışmacı da erkekler evine geldi. İzleyiciler Kısmetse Olur yeni bölümü ve yeni yarışmacısı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Kısmetse Olur yeni yarışmacı Furkan kim?

Ekranların fenomen programı Kısmetse Olur'da ilk hafta geride kaldı. Bir haftanın sonunda yapılan galada bir yarışmacı birinci olarak 15 bin liralık ödülün sahibi olurken, bir yarışmacı da eve veda etti. Eleme her iki evden değil, sadece bir evden yapıldı. Oylamada elenmek üzere en çok çıkan isim Simge ve Kaan oldu. Ancak favori yarışmacılardan Şeyda'nın birinci olması ile kendi evindeki yarışmacı da korunmuş oldu. Böylece eleme karşı evden yani erkekler evinden gerçekleşti. Erkekler evinden elenen kişi Kaan oldu.

KISMETSE OLUR 8. BÖLÜM İZLE!

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACISI KİM?

Kısmetse Olur yeni yarışmacısı Furkan oldu. Furkan ilk gün Aybüke ile dans edip, Kırmızı Oda'da Cansel ile görüştü.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER?

Gelin adayları: Aybüke, Şeydanur, Simge, Yeliz, Yaren, Cansel, Tuğçe ve Ayşenur.

Damat adayları: Zeyd, Bilek, Sedat, Serdar, Erhan, Erol, Oğulcan ve Furkan.

KISMETSE OLUR FORMATI NEDİR?

Programda 9 erkek ve 9 kadın hayallerindeki aşkı bulmak ve şampiyon olmak için çabalayacak. Programda erkekler ve kadınlar sırayla birbirlerinin evine gelip 3 dakikalık süre boyunca kendilerini anlattı. İlerdeki bölümlerde ise yarışmacılar birbirlerini daha yakından tanımak için Kırmızı Oda'ya istedikleri kişiyi davet edip görüşme yapacaklar.

Kısmetse Olur yeni bölümler haftanın 6 günü saat 18:30'da yayınlanacak. Haftanın en düşük oyunu alan gelin adayı ile damat adayı programa veda edecek.