Kısmetse Olur 5. bölüm izle tek parça! Kısmetse Olur 5. bölüm Youtube izle!

Kısmetse Olur 5. bölüm aramaları arttı. 12 Aralık Pazartesi günü yeni yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün ilk 4 bölümünü izleyenler yeni bölümü bekliyor. Evlilik programlarının yasaklanmasıyla yayından kaldırılan Kısmetse Olur 5 yıl sonra yeniden ekrana geldi. Youtube'ta başlayan Kısmetse Olur Öykü Serter sunumu ile ekrana geliyor. Peki, Kısmetse Olur 5. bölüm yayınlandı mı? Kısmetse Olur yeni bölüm saat kaçta?

İlk 4 bölümü geride kalan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı yoğun ilgi ile takip ediliyor. Öykü Serter'in sunumu ile Youtube üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur'da kırmızı oda görüşmeleri başladı. Yarışmacılar tanımak istedikleri kişileri çağırarak 5 dakikalık sohbet gerçekleştiriyor. İzleyiciler 5. bölüm yayın bilgilerini araştırıyor...

KISMETSE OLUR 5. BÖLÜM İZLE!

KISMETSE OLUR 5. BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Kısmetse Olur 5. bölüm bu akşam saat 18:30'da yayınlanacak.

KISMETSE OLUR FORMATI NEDİR?

Programda 9 erkek ve 9 kadın hayallerindeki aşkı bulmak ve şampiyon olmak için çabalayacak. Programda erkekler ve kadınlar sırayla birbirlerinin evine gelip 3 dakikalık süre boyunca kendilerini anlattı. İlerdeki bölümlerde ise yarışmacılar birbirlerini daha yakından tanımak için Kırmızı Oda'ya istedikleri kişiyi davet edip görüşme yapacaklar.

Kısmetse Olur yeni bölümler haftanın 6 günü saat 18:30'da yayınlanacak. Haftanın en düşük oyunu alan gelin adayı ile damat adayı programa veda edecek.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER?

Gelin adayları: Aybüke, Şeydanur, Simge, Yeliz, Yaren, Cansel, Tuğçe ve Ayşenur.

Damat adayları: Zeyd, Kaan Bilek, Sedat, Serdar, Erhan, Erol ve Oğulcan.