Seçtiğin ayna çapkınlığı test ediyor! Tek soruluk kişilik testi

Kişilik testi seçtiğin aynaya göre çapkın mısın sadık mısın söylüyor. Kendinizi ve çevrenizi ilişkiler üzerine test edeceğiniz eğlenceli ve benzersiz bir test hazırladık. Tek yapmanız gereken ilişkiler üzerinizdeki rolünüzü ortaya çıkaracak aynayı seçmek. İşte çapkınlık ve sadakat üzerine kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

İlişkiler söz konusu olduğunda kendinizi nasıl tanımlarsınız? Çapkın mısınız sadık mı? Kim bilir belki de cevap veremiyorsunuz. Kişilik testleri ilişkileri eğlenceli bir yolla yorumluyor. Bu kişilik testinde seçtiğiniz ayna çapkın mısınız söylüyor. Bu test kendiniz ve çevrenizdeki insanlar hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı oluyor. Elbette bu testin bilimsel bir gerçekliği yok. Ancak mutlaka sizin karakterinizi temsil eden bir seçim vardır. Sizin ki hangisi?

Başlangıç olarak, her bir ayna kişiliğinizin farklı bir unsurunu temsil ediyor. Sizden istediğimiz birini seçmeniz. Hangi aynayı seçerseniz seçin, testimiz temel kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

1.AYNA: ÇAPKINSINIZ

Kendinize olan güveniniz ve duruşunuz sizi biraz çapkın yapıyor. İlişkilerde açık sözlüsünüz. İnsanlarla onları rahatlatacak ve kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacak şekilde nasıl konuşacağınızı biliyorsunuz. İnsanların söylediğiniz her şeye inanmalarını ve sorgulamadan size güvenmelerini sağlama yeteneğine sahipsiniz. Cazibeniz ve karizmanız insanların etrafınızda olmak istemesini sağlıyor ve siz bunu kendi avantajınıza kullanıyorsunuz. Çok ısrarcı ya da saldırgan görünmeden birinin kendisini nasıl özel hissettireceğini biliyorsunuz.

2. AYNA: ÇAPKIN DEĞİLSİNİZ

Çapkın biri değilsiniz. Saygılısınız ve cinsiyetlerine bakılmaksızın insanlara nezaketle davranıyorsunuz. Başka bir kişiye asla herhangi bir şekilde tacizde bulunmaz veya saygısızlık yapmazsınız. Bununla birlikte, romantik jestleri takdir ediyorsunuz ve kendinizi özel ve takdir edilmiş hissetmenizi sağlayacak birinin yanında olmaktan keyif alıyorsunuz.

3.AYNA

Çekicisiniz, insanları kendine çekme konusunda doğal bir yeteneğe sahipsiniz. Bu da sizi gizli çapkın yapıyor. Karizmanız ve esprili kişiliğiniz sizi her yaştan insan arasında popüler kılıyor. Kibirli olmadan kendinize güveniyorsunuz ve konuşmaların kolayca akmasını sağlayabilirsiniz. Flört etmekten ve insanlara kendilerini özel hissettirmekten hoşlanıyorsunuz, bunu kimseyi rahatsız etmeden yapıyorsunuz. İnsanların kendilerini açıp hikayelerini paylaşacak kadar rahat hissetmelerini sağlayacak bir yolunuz var. Çok incesiniz.