Kalemi nasıl tutuyorsun? Kişilik testi: Tutuş şeklin zeka ve liderlik becerilerini ortaya çıkartıyor...

Kişilik testi; hafıza, liderlik ve zeka becerileri olmak üzere birçok farklı özellik hakkında ipuçları verebilir. Bu kişilik testinde de kalem tutuş şekline göre liderlik ve zeka becerileri ile ilgili fikirler ortaya çıkartılabiliyor. Ayrıca, ''Kalemi nasıl tutuyorsun?'' sorusunun cevaplanması yeterli oluyor. İşte detaylar…

Zeka ve liderlik becerileri hakkında fikirler ortaya çıkartılabilen bu kişilik testinde, tek soru soruluyor. İlgili soruda, ''Kalemi nasıl tutuyorsun?'' sorusu soruluyor. Verilen cevaba istinaden zeka ve liderlik becerileri ile ilgili farklı fikirler ortaya çıkartılabiliyor. Bu nedenle kişilik testinde istenilen, kalem tutuş şeklinin doğru bir şekilde belirtilmesi oluyor.

KALEM TUTUŞ ŞEKLİN ZEKA VE LİDERLİK BECERİLERİNİ ORTAYA ÇIKARTIYOR

Kalem tutuş şekline istinaden liderlik ve zeka becerileri hakkında fikirler ortaya çıkartılabilen bu kişilik testinde, tek soru soruluyor. İlgili soruda, ''Kalemi nasıl tutuyorsun?'' sorusu soruluyor. Cevaplarda ise 4 farklı seçenek yer alıyor. Seçilen şıkka istinaden hem liderlik hem de zeka becerileri hakkında fikirler ortaya çıkartılabiliyor.

Zeka ve liderlik becerileri hakkında fikirler ortaya çıkartılabilen bu kişilik testinde, yüzde 100 gerçek fikirler verilmiyor. Sadece telefon tutuş şekline istinaden zeka ve liderlik becerileri ile ilgili fikirler ortaya çıkartılabiliyor. Ayrıca bu kişilik testindeki fikirlere erişmek oldukça basit bir şekilde gerçekleşiyor. Çünkü tek yapılması gereken kişilik testine giriş yapılarak, ''Kalemi nasıl tutuyorsun?'' sorunun cevaplanması oluyor.

KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ RESMİ

Kalem tutuş şekline istinaden hazırlanan bu kişilik testinde, liderlik ve zeka becerileri ile ilgili fikirler ortaya çıkartılabiliyor. Ayrıca söz konusu fikirlere ulaşabilmek için tek yapılması gereken teste giriş yapılarak, sorulan sorunun çözülmesi oluyor. Bunun yanı sıra kalem şekline istinaden hazırlanan bu teste, aşağıdaki resme tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. İşte söz konusu teste giriş resmi;

Tek soru tek cevap! Kişilik testi: Kulak şekline göre lider misin?