Eski sevgilinin duygularını ortaya çıkaran kişilik testi

Aşk olağanüstü bir duygu. Fakat her zaman yetmeyebilir. Bir kişiyi tüm özellikleriyle sevebilirsiniz ya da uyumlu olmadığınız için yollarınızı ayırabilirsiniz. Böyle durumlarda ilişki sonlandırılsa da eski sevgilinin unutup unutmadığı hep merak konusudur. Kişilik testiyle bunu sorgulayabilirsiniz. İşte eski sevgilinin duygularını ortaya çıkaran kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testi eski sevgilinin sebep olduğu duyguları açığa çıkarıyor. İlişkilerde birini olduğu gibi kabul etmek, sevmek, aşık olmak ve sevilmek herkesin hayatında olmasını istediği duygular. Fakat bazen tüm bu duygular yetmeyebilir ve ayrılık kararı alınabilir. Fakat severek ayrılanların aklında soru işaretleri olur. Bu soru işaretlerinden biri de "Acaba hala beni seviyor mu, eski sevgilim beni unuttu mu?" gibi cümlelerdir. Eski sevgilinin sizi unutup unutmadığını öğrenmek için kişilik testini çözebilirsiniz. Kişilik testi ilişkilerdeki duyguların tercümanı olabilir.

Bir kişiyi sevmenin zor olduğu kadar unutması da zor olabilir. Herkesin ayrılık kararını alma süreci, buna üzülme eşiği farklıdır. Bazıları için aşık olunan kişi hemen eski sevgili olur, bazıları içinse eski sevgili asla unutulmaz. İtalyalı illüstrasyon eğitimi alan Alessandro Gottardo'nun eserini sizler için yorumladık.

KİŞİLİK TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Bu kişilik testi eski sevgilinizin sizi hâlâ sevip sevmediğini ve önemseyip önemsemediğini ortaya çıkaracaktır. Resme tıklayın. Optik yanılsama görüntüsüne bakın ve resimde gözünüze çarpan ilk şeye çok dikkat edin. Bunu yaptıktan sonra eski sevgilinizin hâlâ size karşı hisleri olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Resimdeki kelebeği bin kişiden 50'si buluyor! Zekayı zorlayan kişilik testi