Kış Olimpiyatları 2022 Google Doodle oldu! Kış Olimpiyatları ne zaman, nerede, hangi kanalda?

Kış Olimpiyatları 2022, eğlenceli bir görselle Google Doodle oldu. Doodle'a tıklayanlar Kış Olimpiyatları 2022 hakkında bilgi edinmek için aramalarını hızlandırdı. Kış Olimpiyatları 2022, Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenecek. Olimpiyatları canlı takip etmek isteyen sporseverler ''Kış Olimpiyatları ne zaman, nerede, hangi kanalda?'' sorusunun yanıtını araştırıyor...

Kış Olimpiyatları 2022, Google Doodle oldu. Türk sporcuların da yarışacağı olimpiyatlar sporseverlerin yoğun ilgisini görüyor. Kış Olimpiyat Oyunları 2022 resmi adıyla XXIV Olympic Winter Games açılışı bugün yapılacak. Peki, Kış Olimpiyatları ne zaman, nerede, hangi kanalda? İşte detaylar...

KIŞ OLİMPİYATLARI 2022 NE ZAMAN?

2022 Pekin Kış Olimpiyatları, 4-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

15 dalda 90'dan fazla ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun yarışacağı Pekin 2022 Kış Olimpiyatları'nda salon buz müsabakaları Pekin merkezinde, alp disiplini kayağı ile kızak müsabakaları merkeze 75 kilometre uzaklıktaki Yançing ilçesinde ve diğer kayak, snowboard ve kayakla atlama müsabakaları ise komşu Hıbey eyaletine bağlı Cangciakou şehrinde yapılacak.

KIŞ OLİMPİYATLARI HANGİ KANALDA?

2022 kış olimpiyatları, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve trtspor.com.tr'den canlı yayınla sporseverlerle buluşacak.

TRT, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını ekranlara getirmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen Pekin 2022 Kış Olimpiyatları 4 Şubat'tan 20 Şubat tarihine kadar canlı yayınla TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve trtspor.com.tr'den izlenebilecek.

D -Smart'ın 75. kanalında yayın yapan Eurosport ile 76. kanalında ekranlara gelen Eurosport 2 kanallarında da izleyicilerle buluşacak.

2022 Kış Olimpiyatları'nda 7 sporcumuz, Türkiye'yi temsil edecek.