Kirli Sepeti'nin Aylin'i Melisa Döngel'in kardeşini gören küçük dilini yuttu! Güzelliği ablasını sollamış

Ünlü oyuncu Melisa Döngel şimdilerde ekranların aranılan kadın oyuncuları arasında yerini alıyor. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Melisa Döngel'in kız kardeşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Döngel'in kardeşini görenler güzelliği karşısında adeta mest oldu.

Hangimiz Sevmedik, Bizim Hikaye, Aşk Ağlatır, Sen Çal Kapımı, Sadakatsiz, Barbaros Hayreddin; Sultanın Fermanı, Kusursuz Kiracı, Prestij Meselesi, Dünyayla Benim Aramda ve Aşk Taktikleri 2 gibi ses getiren projelerde rol almış olan güzel oyuncu Melisa Döngel, şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor.

Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Aylin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Melisa Döngel sosyal medya paylaşımları ve konuk olduğu programlarda yaptığı açıklamalar ile gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde fit görünümü aralıklı oruç ile sağladığını açıklayan Döngel, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Güzel oyuncu ile kız kardeşi AVM'de alışverişe çıktı.

MELİSA DÖNGEL'İN KIZ KARDEŞİ GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Mağazaları dolaşan ve yeni sezon ürünleri inceleyen abla kardeş basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi. Melisa Döngel'in kız kardeşini görenler "Ablasını geçmiş" ve "Ablasından bile güzel" yorumlarında bulundu.

İşte Melisa Döngel ile kız kardeşi;