Kirli Sepeti 35. bölüm izle tek parça! Kirli Sepeti son bölüm izle kesintisiz!

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Kirli Sepeti bu akşam 35. bölümü ile ekrana geliyor. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner'in kadrosunda yer aldığı dizide bu hafta Meyra'nın yaptırdığı haber sayesinde İlkgül'ün Songül'den sakladığı şeyler ortaya çıkar...

Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, ilgiyle izlenen dizi "Kirli Sepeti" yeni bölümü bu akşam Now'da yayınlanıyor. Dizide bu hafta Meyra'nın yeni planları Songül'ün ikili hayatını tehlikeye düşürür. Bu sefer Medine ve Hayriye'nin de bu planlardan haberi olmaz...

KİRLİ SEPETİ 35. BÖLÜM İZLE!

KİRLİ SEPETİ 35. BÖLÜM ÖZETİ

Meyra'nın yaptırdığı haber sayesinde İlkgül'ün Songül'den sakladığı şeyler ortaya çıkar.

Bu haberi görüp mahvolan tek kişi Songül değildir. Askerde sanılan İlkkan bir anda çıkıp gelince Songül dikkatleri iyice üzerine çeker.

Meyra'nın yeni planları Songül'ün ikili hayatını tehlikeye düşürür. Bu sefer Medine ve Hayriye'nin de bu planlardan haberi olmaz.

Meyra, İlkgül'ün annesi ile konuşmaya gecekonduya gidince kapının ardında kimin olduğundan habersiz Songül'ün sonunda maskesi düşecek midir?