Kirli Sepeti 12. Bölüm full izle! Kirli Sepeti 12. bölüm izle tek parça!

Kirli Sepeti 12. Bölümde izleyenleri şaşırtan olaylar meydana geldi. Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği FOX TV dizisi Kirli Sepeti'nde; Aşkın, sırların ve yalanların ortasında sırt sırta vermiş üç kadının hikayesi ele alınıyor. Kirli Sepeti 12. Bölümde Songül kasadan pırlantaları bulunca yeni zenginliğini kardeşi gördüğü Hayriye ve Medine'yle de paylaşır. Kadınların birden değişen hayatı neye mal olacak? İşte kaçıranlar için Kirli Sepeti 12. Bölüm full izleme linki ve yeni bölümde yaşananlar...

Kirli Sepeti, 12. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. FOX TV'de ekrana gelen dizide İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatları ele alınıyor. Kirli Sepeti 12. bölümde Songül, Hayriye ve Medine'nin yeni imajları, işverenleri başta olmak üzere herkesin aklını alır. Kadınların sefası ne zamana kadar sürecek? İşte Kirli Sepeti 12. Bölüm full izleme bağlantısı

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM FULL İZLE!

Kirli Sepeti Pazar saat 20.00'de FOX TV'de...

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Kirli Sepeti dizisi 12. bölümüyle ekrana geldi.

Kirli Sepeti 12. Bölümde Songül kasadan pırlantaları bulunca yeni zenginliğini kardeşi gördüğü Hayriye ve Medine'yle de paylaşır.

Kadınlar, bir yandan ani zenginliklerine inanamayıp hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam etmeye çalışırken bir yandan da ömürlerinde bir arada görmedikleri bu paraları kimsenin aklının almadığı bir şekilde harcamaya başlarlar.

Songül, Hayriye ve Medine'nin yeni imajları, işverenleri başta olmak üzere herkesin aklını alır. Krizantem'in fakir görünümlü yeni gizli zenginlerinin sefası sürecek midir yoksa bitecek midir?

Oyuncular: Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş.