WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl okunur? Kimse bilmiyor!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp popülerliğini her geçen gün biraz daha artırıyor. WhatsApp silinen mesajlar özelliği ile sohbete gönderilen bir mesaj daha sonradan geri alınabiliyor. Karşı tarafı merakta bırakan bu özellik silinen WhatsApp mesajları nasıl okunur sorusunu akıllara getiriyor.

Günümüzün en yaygın iletişim araçlarından akıllı telefonların olmazsa olmaz uygulaması WhatsApp iş hayatından özel hayata her alanda milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Çoğu akıllı telefon satın alındığında içinde kurulu olarak gelen WhatsApp'ta silinen mesajları okuma yöntemi bulunuyor. WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl okunur? diye merak edenler haberin devamından detaylı bilgiye ulaşabilir...

SİLİNEN WHATSAPP MESAJLARI NASIL OKUNUR?

WhatsApp silinen mesajları okumak için yapmanız gereken adımları sizler için sıraladık. Silinen WhatsApp mesajlarını okumak için; WAMR uygulamasını Google Play Store'dan telefonunuza indirip yükleyin. Ardından, uygulamayı açın ve sözleşmeyi okuyup kabul edin ve İleri okuna tıklayın. Daha sonra izlemek istediğiniz uygulamaları seçmeniz gerekecektir. Sağlanan seçeneklerden WhatsApp'ı seçmeniz gerekiyor.

Sağlanan tüm bilgileri okuyun ve Kurulum ekranına ulaşana kadar kaydırmaya devam edin. Kurulum ekranını alacağınız için Bildirim Okuyucu'nun yanındaki Etkinleştir'e dokunmanız gerekecektir. Artık bildirim erişimi vermek için telefonunuzun Ayarlar uygulamasına yönlendirileceksiniz. Ayarlardan WAMR'ı bulmanız ve üzerine dokunmanız gerekecektir.

Bildirim erişimine izin verin ve tekrar İzin Ver'e dokunun. Uygulamaya erişim izni verdikten sonra WAMR uygulamasına geri dönmeniz ve Sonraki oka dokunmanız gerekiyor. Artık WhatsApp bildirim geçmişinizi saklayabileceksiniz. Ve birisi size WhatsApp üzerinden gönderdiği bir mesajı silerse WAMR sizi bilgilendirir ve bildirime dokunarak mesajı okuyabilirsiniz.

WhatsApp Web için beklenen özellik! "Kaydı silin ya da devam edin..."

WhatsApp'tan hayat kurtaran özellik! "Görüldü atmak" artık daha kolay