Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurmuştu! Milyoner adayı hayalini açıkladı

20 yaşındaki genç yarışmacı Batu Alıcı, geçtiğimiz günlerde katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vurmuştu. Batu Alıcı, kendisine yöneltilen 11 soruya da doğru cevap vererek milyonluk final sorusunu görmeye hak kazanmıştı. Kim Milyoner İster'le bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Alıcı, bir televizyon kanalına röportaj vererek kendisi ile ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde genç yarışmacı Batu Alıcı, kusursuz bir yarışma çıkartarak final sorusuna kadar geldi. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi olan Batu Alıcı, Kim Milyoner Olmak İster'deki bu başarısıyla tüm Türkiye'nin gündemi haline geldi. Yarışmadaki 12 sorunun 11'ine doğru cevap vererek final sorusunu görme şansı yakalayan Batu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki bu başarısıyla bir anda tüm gözlerin üzerine çevrildiği biri haline geldi.

20 yaşındaki genç yarışma, A Haber yayınına katılara açıklamalarda bulundu. Programdaki sempatik tavırları ve efendiliği ile de hem seyircilerin hem de izleyenlerin kalbini kazanan genç yarışmacı kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

"AKLIMDA YOKTU, ARKADAŞIM İSTEDİ"

Batu Alıcı, "Yarışmaya katılma fikri aklımda yoktu. Arkadaşım yarışmaya katılmamı istedi. Yarışmada oraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Devam ettim, soruları görünce ve mantık yürütünce çekilmek istemedim. Aklımda baraj sorularını gördükten sonra çekilmek vardı, riske atmamak açısından..." ifadelerini kullandı.

"RİSK ALDIM VE ÇOK MUTLUYUM"

Genç yarışmacı, "Ben de Mustafa Kemal ile ilgili sorunun cevabını nereden hatırladığımı bilmiyordum. Tabi çok okudum hayatını da, öyle olunca da bir yerlerden geldi ve çekilmek de istemedim. Risk aldım ve çok mutluyum sorunun cevabını doğru bildiğim için" dedi.

1 MİLYONLUK BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANIRSA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR?

Alıcı, '1 milyon lirayı kazanırsan ne yapacaksın?' sorusuna ise, "O parayı eğitim hayatım için kullanacağım. Ama alabilirsem güzel bir tatile de çıkarım. Aklımda bir yer yok ama belki Kıbrıs olabilir" açıklamasında bulundu.