Milyoner'de bir ilk! Herkesin önünde evlenme teklifi etti

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yaşananlar sosyal medyaya damgasını vurdu. Atv'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Milyoner'de evlilik teklifi edildi. Daha önce böyle bir olaya rastlanılmayan yarışmada ilginç dakikalar yaşandı.

Atv ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Milyoner'in son bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Yarışmaya Ankara'dan katılan 31 yaşındaki Erol Yılmaz 5 bin TL'lik soruda joker hakkını kullandı. Kız arkadaşının babasını arayan Yılmaz ondan izin istedi ve evlenme teklifinde bulundu.

MİLYONER'DE BİR İLK!

Yarışmacı Erol Yılmaz 5 bin TL değerindeki soruda kız arkadaşının babasını aradı. Ayhan Dilek ile telefonda görüşen Yılmaz ondan müsaade isteyerek kızına bir şey sormak istediğini dile getirdi. Kenan İmirzalıoğlu'ndan da izin alan Yılmaz kız arkadaşının yanına giderek ona evlenme teklifi etti.

"SEN BENİM HER ZAMAN SON KARARIMSIN"

Yarışmacı Erol Yılmaz kız arkadaşının yanına giderek: "Bu hayatın bana verdiği en büyük şans sensin. Sen benim her zaman son kararımsın. Benimle evlenir misin?" sözleriyle evlilik teklifinde bulundu. Kız arkadaşı "Evet" yanıtını verince tüm stüdyo coşkuyla alkışladı. Kenan İmirzalıoğlu da ayağa kalkarak çifti tebrik etti. 5. soruda yarışmadan çekilen Erol Yılmaz en büyük ödülünü alarak yarışmadan uğurlandı.