Milyoner'de yarışmacı joker hakkını kullanıp eşini arayınca... Sosyal medyada gündem oldu!

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya Çorum'dan katılan Osman Çalış damgasını vurdu. Uzun yıllardır ekranlarda yayınlanan ve bir klasik haline gelen Milyoner'in son bölümünde mücadele eden yarışmacı Osman Çalış 50 bin TL'lik soruya kadar gelmeyi başardı. Çalış 50 bin TL'lik soruda joker hakkını kullanmak istedi ve olanlar oldu.

Televizyon ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde yaşanan olaylar sosyal medyaya damgasını vurdu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu gerçekleştirdiği Milyoner'de 50 bin TL'lik soruya kadar gelen yarışmacı joker hakkında eşini aramayı tercih etti. Yarışmacının eşine "Seni çok seviyorum. Nasipse yarın görüşeceğiz" cümlelerini söylemesi sosyal medyada olay oldu.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Aslen Mersinli olan ve çiftçilik ile uğraşan Osman Çalış 50 bin TL'lik soruda joker hakkını kullandı ve eşini aramayı tercih etti. 30 saniyede soru sorması gereken yarışmacı Osman Çalış, bu süreyi eşine "Seni seviyorum" demek için kullandı.

Yarışmacı Osman Çalış, "Hangi ülkede kendine ait posta adresi olan, gövdesi dünyanın birçok yerinden sevgili arayanların mektup gönderdiği bir posta kutusu olarak kullanılan 500 yıldan yaşlı bir meşe ağacı vardır?" sorusu için telefon joker hakkını kullandı. Telefon joker hakkını kullanan Çalış, soruyu eşi Zekiye Çalış'a sormak istedi.

İMİRZALIOĞLU DA ŞAŞIRDI

Yarışmacı Osman Çalış, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na "Benim eşimi arama sebebim ona olan sevgimi milyonların önünde söylemek" dedi. Kenan İmirzalıoğlu da duruma şaşırdı. Yarışmacı, telefonda "Seni çok seviyorum. Nasipse yarın görüşeceğiz" dedi. Eşi ise "Ben de seni çok seviyorum" diyerek güldü. Yarışmacı ise soruya yanlış cevap vererek 30 bin TL ile ayrıldı.