Ters köşe oldu! Kim Milyoner Olmak İster'de genç yarışmacının zor anları

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sunucu koltuğunda Kenan İmirzalıoğlu'nun oturduğu Milyoner'de 18 yaşındaki yarışmacının başına gelenler şaşırttı. Yarışmacı telefon joker hakkını kullanarak babasını aradı ve aldığı yanıtla büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Aksam.com.tr

Televizyon ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster son bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan 18 yaşındaki Emre Köseoğlu kendisine yöneltilen sesli soruda joker hakkını kullandı. Telefon jokeri ile babasını arayan Köseoğlu verdiği cevap sonucunda yarışmadan elendi.

JOKER OLARAK BABASINI ARADI

Yarışmaya İstanbul'dan katılan ve üniversite sınavında 41. olan 18 yaşındaki Emre Köseoğlu sesli soruda joker hakkını kullandı. Genç yarışmacı telefon joker hakkında babası Ertuğrul Köseoğlu'nu aradı. Köseoğlu, babasından aldığı yönlendirmeyle cevap olarak "D" şıkkını söyledi ve yarışmadan elendi.

TERS KÖŞE OLDU

Yarışmanın sunucu Kenan İmirzalıoğlu genç yarışmacıya babasının "D" şıkkını değil "B" şıkkını söylediğini ifade etti. İmirzalıoğlu yarışmacıya, "B mi dedi D mi dedi? Sanki bana B demiş gibi geldi" cümlelerini söyledi. Genç yarışmacı ise B değil D şıkını duyduğunu ve o yüzden cevap olarak D şıkkını seçtiğini dile getirdi.

İşte yarışmacıya iletilen soru;

Dinlediğiniz "The Blue Cafe" adlı şarkıyı seslendiren kimdir?

A: Leonard Cohen

B: Chris Rea

C: Neil Young

D: Bob Dylan

Doğru cevap: B) Chris Rea