Kim Milyoner Olmak İster'de 200 bin TL'lik soruda saç baş yoldurtan cevap! Soruya kabahat buldu

Atv'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Fenomen bilgi yarışmasında 200 bin TL'lik soruya kadar gelmeye hak kazanan yarışmacı verdiği cevapla herkesi şaşkına çevirdi. Aslı Şengül isimi yarışmacı “Hangisi 'uygun' kelimesinin eş anlamlısı değildir?'' sorusuna bakın hangi yanıtı verdi...

Uzun yıllardır ekranlardaki serüvenine devam eden bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster geçtiğimiz akşam yeni bir bölümüyle sevenleriyle buluştu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunda izleyici karşısına çıkan Milyoner'de yarışmacı Aslı Şengül'ün 200 bin TL'lik soruda verdiği yanıt herkesi şaşırttı.

200 BİN TL'LİK SORUDA ELENDİ

Yarışmacı Aslı Şengül kendisine yöneltilen soruları başarılı bir şekilde yanıtladı. 200 bin TL'lik soruya kadar gelmeye hak kazanan Şengül "Hangisi 'uygun' kelimesinin eş anlamlısı değildir?" sorusunda takıldı.

Yarışmacı soruyu okuduktan sonra doğru cevap için düşünmeden hemen yanıt vermek istedi. Yarışmacı yanıt olarak A şıkkını tercih etti. Cevabın D şıkkı çıkması üzere elenen yarışmacı 30 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

SORUYA KABAHAT BULDU

Cevaba çok şaşıran Şengül, 'Uygunla oranlı nasıl eş anlamlı ki bana bir cümle kurun. Yok yani' dedi. İmirzalıoğlu'nun 'Onu sen araştıracaksın Aslı. O doğru olmazsa buraya çıkmaz' sözlerine Şengül, 'Ben araştırayım' yanıtını verdi.

Hangisi 'uygun' kelimesinin eş anlamlısı değildir?

A- Oranlı

B- Elverişli

C- Müsait

D- Ucuz

Doğru cevap: D- Ucuz