KİLİS SEÇİM SONUÇLARI 2023: Kilis Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı 2023

Kilis 2023 seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. Genel seçimde, pusuladaki sıralamaya göre, Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, yeni dönem cumhurbaşkanı adayı olarak yarıştı. Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı ancak pusuladan çıkarılmadı ve adına kullanılan oylar da geçersiz sayılmayacak. Peki, Kilis Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı 2023 belli oldu mu? Kilis seçim sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Türkiye genel seçimi olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yarın yapılacak. Seçimde Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlık adaylıkları ve milletvekili seçimi için oy kullanılacak. Seçimde toplamda 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kurulacak. Vatandaşlar Kilis'ten kime ne kadar oy çıktığını merak ediyor. Peki, Kilis Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı 2023 belli oldu mu? Kilis seçim sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

KİLİS SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Kilis Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı açıklanmaya başlandı.

Sonuçlar 14 Mayıs akşamı www.aksam.com.tr adresi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Seçim sonuçlarına aşağıdaki linkten erişim sağlanabilecek.

KİLİS SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN.

KİLİS MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

AK PARTİ ADAYLARI

1 AHMET SALİH DAL

2 FAZIL ARISOY

CHP ADAYLARI

MEHMET AKİF PERKER

HURŞİT ÇETİN

İYİ PARTİ ADAYLARI

Mustafa Araz

Mustafa Polat

MHP ADAYLARI

1- Mustafa Demir

2- Fatih Kaya

MEMLEKET PARTİSİ ADAYLARI

Halil İbrahim Kabaklı

Mikail Yılmaz

YSP ADAYLARI

Mehmet Sefa Özdemir

Gülşen Karasu