Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için ilk yorum! ''Gündemimde böyle bir şey yok''

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendiren Erdoğan, ''Benim gündemimde Bay Kemal'in adaylığı filan, bunlar söz konusu değil. Gündemimde böyle bir şey yok.'' ifadesinde bulundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerle bir söyleşi gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı iddialarını değerlendiren Başkan Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ADAY OLACAĞI İDDİALARI

Benim gündemimde Bay Kemal'in adaylığı filan, bunlar söz konusu değil. Gündemimde böyle bir şey yok.

"YALAN ÜZERİNE BİNA EDİLEN BİR SİYASET YAPMIYORUZ"

Bu üst geçitlere astıkları pankartlarla sosyal belediyecilik olmaz. Oralarda şunu yaptık, bunu yaptık diye ifade edilenlerin hiçbirine ben inanmıyorum. Böyle bir şey yok. Araştırın; bunların yapılmadığını göreceksiniz. Çünkü bunların işi gücü yalan.

Elektrik kesildi diyorlar, bir eve gidiyorlar, öyle bir şey yok. Sayaçlar kontrol ediliyor, böyle bir şey olmuş değil. Bunların hepsi akşam yalan, sabah yalan. Biz ise yalan üzerine bina edilen bir siyaset yapmıyoruz.

AKŞENER'E ABDÜLHAMİD TEPKİSİ

Tabii bu hanım, ne yazık ki tarihçiyim diye geçinirken kendi tarihini inkâr edecek kadar talihsiz bir noktaya geldi. Nasıl Osmanlı'yı 33 yıl yöneten Sultan Abdülhamit'e saygısızlık yapan, hakaret eden, 'kızıl sultan' diyen cibilliyetsizler varsa maalesef aynı güzergaha bu hanımefendi de düştü. O da onların izinde, onların yolunda giderek maalesef cennet mekân Sultan Abdülhamit'e bu saygısızlığı yaptı. Biz kendisine acırız. Gittiği yol yol değil.

Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Meral Hanım kimle yürüyor şu anda? Bay Kemal'le. Bay Kemal'in ne olduğu belli. Dolayısıyla onunla beraber yürüyenlerden, HDP gibi PKK terör örgütünün parlamentodaki uzantılarıyla beraber olanlardan daha başka ne bekleyebiliriz. Sultan Abdülhamit gibi sırat-ı müstakim üzere olan, bu şekilde yaşamış bir Ulu Hakan'a bu şekilde saldırmanın bu millet tarafından affedilmeyeceğine inanıyorum. Onun ruhaniyeti bunların gömülmesine inşallah yetecektir.

Başkan Erdoğan'dan operasyon sinyali: Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz

Papa Franciscus'tan Başkan Erdoğan'a övgü: Tüm çabaları takdirle karşılıyoruz

Heyecanlandıran gelişme! O illerde petrol aranacak

Tüm çalışanları ilgilendiriyor... 30 gün içerisinde başvuranlara en az 2.137 TL

Başkan Erdoğan "Bu adam terörü yönetiyor" demişti... Türkiye düşmanı ABD'yi de gerdi