Kesişme: İyi ki Varsın Eren filminde Eren Bülbül'ü canlandıran Rahman Beşel: Eren gençlerin kahramanıdır

Gişe rekoru kıran ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminde Eren Bülbül'ü canlandıran Rahman Beşel, “Böyle büyük bir kahramanı canlandırmak gurur verici'' dedi.

Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi, vizyona girdiği ilk günde rekor kırdı. Pandemi döneminde vizyona giren birçok yabancı filmi geride bırakan film, iki günde 190 bin 387 kişiye ulaştı.

Yapımda Eren Bülbül'ü canlandıran Rahman Beşel, ''Filmde 15 yaşında şehit olmuş hemşerimi canlandırıyorum. Onun hikayesine hayat vermek benim için büyük mutluluk. Onun büyüdüğü yerlerde, onun gibi dolaştım, onun gibi giyindim. Eren Bülbül, Karadeniz gençlerinin kahramanıdır, onu canlandırdığım için çok mutluyum'' dedi.

Film, çekilirken zorlandığını ve gözyaşlarını tutumadığı sahneler olduğunu belirten Beşel, ''Özellikle final sahnesi hayatımın en zor anlarıydı. Ben, İsmail abi çok hüzünlendik. Bizi çeken yönetmenimiz kameramanların hepsinin gözleri doldu. Bu projede hüzün, gurur ve mutluluk aynı anda yaşandı." açıklamasını yaptı. Filmin Hatay galası yarın, Trabzon galası ise 9 Ocak'ta yapılacak.

Rahman Beşel, oyuncu koçu Bahar Kerimoğlu'ndan 2 ay oyunculuk dersleri aldığını söyledi.