Kayınvalideye diz çöktüren 3 burç! Kızılcık Şerbeti'nde merak edilen burçlar

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde yaşanan gelin kayınvalide çatışması izleyenlerin dikkatini çekti. Peki, Kızılcık Şerbeti Görkem hangi burç? Dizilerde işlenen karakterlerin burçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte kayınvalideye diz çöktüren 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kızılcık Şerbeti'nin gündeminde bu aralar kayınvalide-gelin çatışması izleniyor. Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Pembe ve Görkem arasında geçen konuşma sosyal medyada çok konuşulurken bizde kayınvalideye diz çöktüren 3 burcu derledik. Sizce Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i hangi burç?

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakteri Koç, Aslan veya Akrep burcu olabilir. Çünkü açık sözlülüğü Aslan'a, kini Akrebe, umursamazlığı da Koç burcuna benziyor. İşte kayınvaliye diz çöktüren 3 burç...

İNSANA DİZ ÇÖKTÜREN 3 BURÇ

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Açık sözlü burçlardan biri olan Koç, saldırgan Mars tarafından yönetilen öncü bir ateş burcudur. Bir şeyleri ilk başlatmaya bayılır. Koç'un ayrıca düşünmeden konuşma eğilimi vardır, bu da onların başlarını belaya sokabilir.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Aslan burcu tam olarak ne düşündüğünü söylemekte sorun yaşamayan bir ateş burcudur. Varlıklarını büyük bir şekilde duyurmaktan hoşlanırlar. Bu nedenle Aslanlar, işleri yapma biçimlerinin yalnızca doğru yol olduğuna değil, aynı zamanda herkes için faydalı olabileceğine inanma eğilimindedirler. Seslerini duyurmaktan korkmazlar.

Akrep

Açık sözlü olan Akrep burcu kinini ve sevmediğini bazen çok belli eder bazen de sinsice bekler. Akrepler de gri diye bir şey yoktur. Ya siyah ya beyazdır. İstedikleri olmadığında yapacakları şey belli olmaz.