Kate Middleton yardımcı arıyor... Kraliyet ailesinde çalışmak için bu testi geçmelisiniz

Kraliyet ailesi üyeleri Prens William ve Kate personel alımlarında son derece yüksek standartlara sahip. Aile, Royal Houesehol'un resmi web sitesinden bir iş ilanı yayımladı. İlanda Kraliyet çifti için çalışmanın heyecan verici bir fırsat olduğu söylendi.

Aksam.com.tr

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın, ailesi ile birlikte çalışanlar için son derece yüksek standartlara sahip olduğu belirtildi. Dedikoduya sıfır tolerans veren Kate, ev işlerine yardımcı aradığını duyurdu.

Aksam.com.tr'nin Mirror'dan aktardığı habere göre, Kraliyet ailesi için işe alım yapan Tracey Waterman çalışanları seçerken gizli bir teste başvurduklarından bahsetti.

Odanın herhangi bir yerine ölü sinek yerleştirdiklerini belirten Waterman, beş yıldızlı bir oteldeki kâhya ile kraliyet sarayındaki bir hizmetçi arasındaki farkın ayrıntılara gösterilen özenden anlaşılacağını söyledi.

Sadece sineği fark etmenin yeterli olmadığını vurgulayan Tracey, verilecek tepkiyi de önemsediğini belirterek "Bu harika bir test. Belki 10 kişiden yarısı sineği fark eder. Ancak her on kişiden biri onu alır, bu özel hizmetçidir" diye belirtti.