Henüz 7 bölüm yayınlandı! Kasaba Doktoru için yolun sonu göründü!

Kasaba Doktoru cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. İlker Aslan, Barış Erdoğan'ın senaristliğini üstlendiği yapım, izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan dizi için final yolu gözüktü. İzleyici bu karar karşısında heyecanını gizleyemiyor.

Her cuma ekrana gelen Kasaba Doktoru dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile TRT 1'de yayınlanıyor. Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün yaptığı Kasaba Doktoru'nda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Vildan Atasever gibi isimler yer alıyor.

Başrollerini Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever paylaşan dizi, bir Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanmıştır.

Dizi için hakkında yeni karar açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kasaba Doktoru'nun sezon finali bölümü ve tarihi de belli oldu. Kasaba Doktoru 17 Haziran'da yayınlanacak 11. bölümüyle sezon finaline gidecek.

KASABA DOKTORU KONUSU

Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.