Kartal Tibet'in sevilerek izlenen 3 filmi! Bir izleyen bir daha izliyor

Kartal Tibet filmleri, Türk sinema tarifindeki en fazla sevilen yapımlar arasında bulunuyor. Birçok kişinin adeta tekrar tekrar izlediği Kartal Tibet filmleri, günümüzde de sevilerek izlenmeye devam ediyor. Ayrıca söz konusu 3 filmini bir izleyen bir daha izlemek isteyebiliyor. İşte detaylar…

Kartal Tibet filmleri, Yeşilçam'ın en fazla beğeni alan filmleri arasında bulunuyor. Sinema tarihinde önemli bir yeri olan Kartal Tibet filmlerini izleyenler, tekrar tekrar izlemekten de keyif alabiliyorlar. Ayrıca söz konusu 3 Kartal Tibet filmi, her defasında sevilerek izlenebiliyor.

KARTAL TİBET'İN SEVİLEREK İZLENEN 3 FİLMİ

Türk sinemasının en eski aktörlerinden biri olan Kartal Tibet, birçok farklı filmle hatırlanabiliyor. Nitekim günümüzde de Kartal Tibet filmleri sıklıkla izlenebiliyor. Özellikle 3 filmi, tekrar tekrar dahi izlenebiliyor. İşte söz konusu Kartal Tibet'in sevilerek izlenen 3 filmi; Tarkan: Gümüş Eyer, Tarkan ve Tarkan: Viking Kanı.

Tarkan: Gümüş Eyer: Kartal Tibet'in bu filminde, Alan Kumandanı Kostok'un Altar soyuna son vermeye çalışması konu alınır. Tarkan bu filmde, Avrupa Hun Hükümdarı Atilla'nın cesur savaşçısı olarak ön plana çıkar.

Tarkan: Kartal Tibet'in en fazla izlenen filmlerden biri olarak bilinir. Söz konusu Tarkan filminde Atilla, Mars'ın kılıcını ele geçirmek ister. Bu süreçte de Tarkan'ın cesaretinden faydalanmak ister.

Tarkan: Viking Kanı: Kartal Tibet filmleri arasında en sevilenlerden biri olan Tarkan: Viking Kanı filmi, kaçırılan Yonca Hatun'un kurtarılmasını konu alır.

Adile Naşit'in mutlaka izlenmesi gereken 3 filmi! İzlemeyenler pişman olabilirler