Kardeşlerim son bölüm izle kesintisiz, full! Kardeşlerim 93. bölüm izle tek parça!

Kardeşlerim Cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği ''Kardeşlerim'' dün akşam 93. bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta Ömer, Oğulcan ve Sarp, üstlerine yıkılan suçun şokunu yaşar. Köşeye sıkışan Akif de çocukların suçsuz olduğunu nasıl ispatlayacağını düşünür...

Kardeşlerim 93. bölüm dün akşam Atv ekranlarına geldi. Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun'un kadrosunda yer aldığı dizide bu hafta Eren kuzenler ve dostları, ilk kez birlikte sahneye çıkmanın heyecanını yaşarlar. Yaşadığı duyguları, Doruk'a ifade etmek isteyen Yasmin, hiç beklemediği bir durumun içine çekilir.

KARDEŞLERİM 93. BÖLÜM İZLE!

KARDEŞLERİM 93. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer, Oğulcan ve Sarp, üstlerine yıkılan suçun şokunu yaşar.

Köşeye sıkışan Akif de çocukların suçsuz olduğunu nasıl ispatlayacağını düşünür.

Şengül, Orhan'a yeni bulduğu işinde yardımcı olmaya çalışır.

Eren kuzenler ve dostları, ilk kez birlikte sahneye çıkmanın heyecanını yaşarlar.

Yaşadığı duyguları, Doruk'a ifade etmek isteyen Yasmin, hiç beklemediği bir durumun içine çekilir.

Ahmet ve Suzan cephesinde yaşanan gelişmelere iyice öfkelenen Şevval'in yaptığı kararlı hamle, Sarp ve Ömer'i dehşete düşürür.

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları atv'de ekranlara geliyor.

Her cumartesi heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelen Kardeşlerim'de heyecan yine devam ediyor.