ATV Kardeşlerim dizisi 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim 35. yeni bölümde Emel'in sağlık durumu iyiye gidiyor

Kardeşlerim dizisi 35. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Uzun süredir televizyon ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi iki haftadır yayına ara vermişti. Geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle ertelenen Kardeşlerim dizisi bu hafta ise dizi oyuncuların Koronavirüs'e yakalandıkları öğrenildi. Yayına giren Kardeşlerim 35. yeni bölüm fragmanı ile dizinin önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edeceği belli olmuş oldu. Ayrıca yayına giren fragmanda silahın isabet ettiği Emel'in kaldırıldığı hastanede sağlık durumu iyiye gittiği belirtiliyor.

Kardeşlerim 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta reyting sıralamasında öne çıkmak için mücadele veren Kardeşlerim dizisinin 35. yeni bölümü fragmanı izleyiciyi şimdiden heyecanlandırdı. Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Kardeşlerim dizisi 35. yeni bölümü ile ilgili tüm ipuçlarını yayına giren tanıtım fragmanında bulabilirsiniz.

Kardeşlerim yeni bölümü ile 15 Ocak Cumartesi 20.00 ATV'de.

KARDEŞLERİM 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

KARDEŞLERİM DİZİSİ BU HAFTA NEDEN YOK?

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kardeşlerim dizisi yeni bölümü ile bir hatfa daha ara verecek. Geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle ertelenen Kardeşlerim dizisi başrollerinde oynayan Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak'ın ardından Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Eren Ören koronaya yakalandı.

ATV yayın akışında yer alan bilgilere göre Kardeşlerim dizisi yerine Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı adlı yerli sinema ekrana gelecek.

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kardeşlerim dizisi oyuncuları koronavirüse yakalananınca mecburen çekimlere ara verildi. Bu ara yılbaşı tatiliyle birleşince iki haftaya çıktı. Dolayısıyla cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisi yayınlanamayacak. Yeni bölümün bir aksilik olmazsa 15 Ocak günü ekrana gelmesi bekleniyor