Kardeşlerim 124. Bölüm izle FULL HD! Atv Kardeşlerim son bölüm izle kesintisiz!

Kardeşlerim 124. Bölüm bu akşam Atv ekranlarına geliyor. Oğulcan yüzünden yaralanan Ömer, apar topar hastaneye kaldırılırken, Ömer için panik olan ve evlilik planları suya düşen Süsen, Oğulcan'a karşı çok öfkelidir. Ancak günün sonunda ikili muratlarına kavuşacaktır...

4. sezon yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları atv ekranlarına damgasını vurmaya devam eden Kardeşlerim'in bu akşamki yeni bölümünde Oğulcan yüzünden yaralanan Ömer, apar topar hastaneye kaldırılırken, Ömer için panik olan ve evlilik planları suya düşen Süsen, Oğulcan'a karşı çok öfkelidir...

KARDEŞLERİM 124. BÖLÜM İZLE!

KARDEŞLERİM 124. BÖLÜM ÖZETİ

Oğulcan yüzünden yaralanan Ömer, apar topar hastaneye kaldırılırken, Ömer için panik olan ve evlilik planları suya düşen Süsen, Oğulcan'a karşı çok öfkelidir.

Berk, babasıyla ilgili Akif'ten öğrendiklerinden sonra hesap sormak ister ancak Akif'in Gökhan için başka bir planı vardır.

Gökçe'yi telefonla konuşurken duyan Sarp, onu zor bir durumun içine düşürür.

Akif, Nebahat'ten boşanmak için her şeye razı olur ancak Nebahat'in boşanmaya hiç niyeti yoktur.

Oğulcan ile Ömer cephesinde gelişmeler yaşanırken, Nebahat'in Süreyya ile ilgili öğrendiği birtakım gerçeklerle yaptığı hamle, Ömer ile Süsen'i şaşkınlığa uğratır.

Kardeşlerim dizisinin yapımcılığını Nazlı Heptürk üstleniyor.

Cumartesi akşamları atv'de ekranlara gelen "Kardeşlerim"'in yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.

Kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

Oyuncular: Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç (Şevval) ve Emre Karayel (Yaman) ve Ayşe Kökçü (Fatma).

Kardeşlerim, 4. sezon yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları atv'de!