Karadut dizisi oyuncuları kimlerdir? Atv Karadut dizisi oyuncu kadrosu

Atv ekranlarının yeni dizisi Karadut, yayın hayatına başlıyor. İlk bölümü ile ekranlara gelecek olan Karadut dizisinin oyuncuları ve konusu dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu dizinin başrollerini Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan ve Engin Şenkan paylaşıyor. Peki Karadut dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte Karadut dizisi oyuncu kadrosu

Karadut dizisi yayın hayatına başlıyor. Aşk ve aile bağlarını, fedakarlıklar ve bedeller üzerinden anlatacak olan Karadut dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Karadut dizisi oyuncuları kimlerdir? Karadut dizisi nerede çekiliyor? İşte Karadut dizisi konusu ve oyuncuları

KARADUT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Şükrü Özyıldız

İrem Helvacıoğlu

Aslı İnandık

Burak Dakak

Selin Türkmen

Ebrar Karabakan

Onur Gürçay

Naz Elmas

Rami Narin

Elif Nur Kerkük

Yaşar Aydınlıoğlu

İpek Ayaz Kortunç

Engin Şenkan

KARADUT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Atv ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelen Karadut senaryosu ve geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine topluyor. Tims&B Productions imzalı dizinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise "Bir Zamanlar Çukurova" ve "Aldatmak" gibi ses getiren projelere imza atan Murat Saraçoğlu oturuyor. Dizi, kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal'ın yaşadığı zorlukları anlatıyor.

Kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal Erdem, modern şehirli bir kadın gibi görünmesine rağmen üç kız kardeşi ve babasıyla yaşadığı evinde bambaşka biridir. Ettiği yemin yüzünden babası Çetin'in kurduğu düzen ve kuralların dışına çıkamayan Zuhal, kardeşi Aslı'nın düğün hazırlıklarını izlerken bir kez daha yalnızlığıyla yüzleşir.

Bu sırada tesadüf eseri yoluna çıkan kişinin hayatını değiştireceğinden habersizdir. Tayfun'la kaderi sürekli kesişen Zuhal, duygularına karşı koymaya çalışır. Tayfun, Zuhal'in direncini anlamaya çalışırken beklenmedik bir trajedi Zuhal'in babasına ettiği yeminin arkasındaki gerçeği ortaya çıkaracaktır.