Karadut 3. bölüm izle Youtube! Karadut dizisi 3. bölüm full izle!

Karadut dizisi 3. bölümüyle ekrana geldi. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu dizinin yeni bölümünde Alp'in tehditleriyle boğuşan Aslı, şikayetçi olmak ile başına gelenleri saklamak arasında kararsız kalır. Karadut 3. bölümü izlemek içimn haberimizdeki bağlantıya tıklayın. İşte Karadut 3. bölüm izle Youtube full izleme linki ve son bölümde yaşananlar

Karadut 3. bölüm izleyicisiyle buluştu. Başrollerini Şükrü Özyıldız ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Karadut dizisinde Aşk ve aile bağlarını, fedakarlıklar ve bedeller üzerinden izleyiciye aktarılacak. Atv ekranlarının yeni dizisi Karadut'un 3. bölümde Gördükleriyle sarsılan Çetin, Zuhal'e ne ceza verecek? İşte Karadut dizisi 3. bölüm full izleme linki

KARADUT 3. BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu dizinin başrollerini Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan ve Engin Şenkan paylaşıyor.

KARADUT 3. BÖLÜM FULL İZLE

KARADUT 3. BÖLÜM ÖZETİ

Erdem ailesi farklı farklı krizlerle boğuşurken hala ayağı alçıda olan Begüm kendisine yeterince ilgi gösterilmemesinden şikayetçidir.

Okulda zor günler yaşamaya devam ederken savunmasına gelen biri sonunda Begüm'ün yüzünü güldürecektir.

Alp'in tehditleriyle boğuşan Aslı, şikayetçi olmak ile başına gelenleri saklamak arasında kararsız kalır. Zuhal, Alp'e boyun eğmemesini öğütlerken kardeşlerinden önce babasının iyiliğini düşünen Figen ise Aslı'nın cesaretini kırar.

Ancak Alp'in beklenmedik bir hamlesi Aslı'yı kesin bir karar vermeye sürükler.

Geçmişin perdesi aralanınca Çetin'in acımasızlığıyla mücadele edenin bir tek Zuhal olmadığı ortaya çıkar. Zuhal ilk aşkının verdiği cesaretle, öncelikle babası olmak üzere herkesi şaşırtacaktır.

atv'nin Tims&B Productions imzalı yeni dizisi 'Karadut' üçüncü bölümüyle ekrana geliyor. Senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor.