Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor? İşte dizinin Sultan'ı Meltem Akçöl...

''Kara Ağaç Destanı'' dizisi, TRT1 ekranlarında bugün saat 20:00'da başlayacak. Dizinin başrollerini; Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk paylaşıyor. Öte yandan birçok dizisever tarafından, ''Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor?'' ve ''Dizinin Sultan'ı Meltem Akçöl kimdir?'' soruları da araştırılabiliyor. Detaylar haberimizde…

TRT1 ekranlarında bugün saat 20:00'da başlayacak olan Kara Ağaç Destanı dizisi birçok diziseverin merakını uyandırdı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin başrollerini; Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk paylaşıyor.

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, aile bağlarını anlatan konusu ile birçok diziseverin ilgisini çekiyor. Ayrıca gizemli atmosferi ile izleyicileri şimdiden meraklandırıyor. Öte yandan dizinin genç oyuncusu Meltem Akçöl'de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimlerden biri.

Tüm bunların sonucunda ise birçok dizisever tarafından, ''Dizinin Sultan'ı Meltem Akçöl kimdir?'' ve ''Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor?'' soruları da araştırılabiliyor.

DİZİNİN SULTAN'I MELTEM AKÇÖL KİMDİR?

Kara Ağaç Destanı dizisini sabırsızlıkla bekleyen birçok dizisever, ''Dizinin Sultan'ı Meltem Akçöl kimdir?'' sorusunu araştırabiliyor. Peki, Meltem Akçöl kimdir?

Meltem Akçöl 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Doğma büyüme İstanbullu olan Akçöl, 2021 yılında Kırık Hayatlar dizisinde rol aldı. Devamında ise, Duy Beni ve Gülcemal gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

TRT1 ekranlarında yeni başlayacak olan Kara Ağaç Destanı dizisinde de Meltem Akçöl, Sultan karakterini canlandıracak.

KARA AĞAÇ DESTANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diziseverlerin en çok araştırdığı konulardan biri, yeni dizilerin nerede çekildiği oluyor. Peki, Kara Ağaç Destanı nerede çekiyor?

Kara Ağaç Destanı dizisi, Kayseri'nin kent merkezinde, Yeşilhisar ilçesinde ve Soğanlı Vadisi'nde çekiliyor.