Kalpazan dizisine zaman başlıyor? Kalpazan konusu ve oyuncuları

Show Tv'nin yepyeni dizisi Kalpazan için geri sayım başladı. Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal'dan “Namuslu Bir İnsan Olmak” Üzerine Etkileyici Bir Hikaye ekranlarda olacak. Dizinin afişini ve tanıtımını gören seyirciler ''Kalpazan dizisine zaman başlıyor? Kalpazan konusu ne ve oyuncuları kimler?'' sorularına yanıt arıyor...

Yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yapımına O3 Medya'nın imza attığı yeni dizi Kalpazan'ın yayın hayatına başlayacak. Mehmet Ada Öztekin'in kreatif yapımcılığında ve Uğur Karaaslan'ın yönetmenliğinde hayata geçirilen Kalpazan için geri sayım başladı. Peki, Kalpazan dizisine zaman başlıyor? Kalpazan konusu ne ve oyuncuları kimler?

KALPAZAN DİZİSİNE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kalpazan 21 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

KALPAZAN KONUSU NE?

Kalpazan, gücün ve servetin peşinde koşmanın, en doğru insanları bile nasıl yozlaştırabileceğini ve bir aileyi bir arada tutan bağların, aynı zamanda onları nasıl sınayabileceğini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor.

Timuçin Esen ile Şükran Ovalı, ekonomik sıkıntıları olan 2 çocuklu bir aileyi canlandırırken, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal arasında ise imkansız bir aşk yaşanacak.

Adem (Timuçin Esen) namuslu bir adamdır. Darphane'de sıradan bir memur olarak çalışan Adem, oğlu Arda için yaptığı bir sürprizle hayatını altüst eder.

Masum gibi görünen hareket, Adem'in hayatında geri dönülemez bir çöküşe yol açar ve işini, eşi Canan'ı (Şükran Ovalı) ve hatta oğlunu kaybetme noktasına kadar getirir.

Karizmatik ama aynı zamanda müthiş bir sahtekar olan kardeşi Kartal'ın (Çağlar Ertuğrul) bu zor dönemde hayatına girişi ile işler daha da çıkılmaz bir hale gelir.

İki kardeş yasalara meydan okurken; Polis Ayşe (Deniz Baysal) her ikisinin de sonunu getirecek tek kişidir. Yolu beklenmedik bir şekilde Ayşe ile kesişen Kartal'ın ona aşık olması ise tüm dengeleri değiştirecektir.

KALPAZAN OYUNCULARI KİM?

Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Sinan Arslan, Aslı İçözü, Güler Göksun, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk ve Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi çok başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Kalpazan yakında Show TV'de başlıyor.