Kalben sevgilisini paylaştı... Aşkını böyle haykırdı

İbrahim Tatlıses'in ''Haydi Söyle'' şarkısını yeniden seslendirmesi ile adından söz ettiren Kalben, sevgilisi Salih Bora ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Kalben, paylaşımına ''Aşığım'' notunu düştü.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Kalben, son paylaşımı ile adından söz ettirdi. Kalben, sevgilisi Salih Bora'yla fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Sevgilisi ile Heybeliada'ya giden Kalben, gün boyu güzel havanın tadını çıkardı. Kalben, sevgilisi Salih Bora'yla sarıldığı fotoğrafı "Aşığım" notuyla paylaştı.

İşte Kalben ve sevgilisinin o paylaşımı;

KALBEN KİMDİR?

17 Ocak 1986 tarihinde İskenderun'da dünyaya gelen ünlü şarkıcı Kalben, henüz 8 yaşındayken annesinin aldığı klavye ile müzik hayatına başladı. Tam adı Kalben Sağdıç olan sanatçı, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne burslu olarak girdi. 2008 yılında aynı okulda Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yaptı. Bir süre Universal Pictures'da marka müdürü olarak çalışan Kalben; senaryo yazarlığı, çevirmenlik, editörlük, reklam yazarlığı gibi pek çok alanda görev aldı.

2014 yılında Sofar Sounds'ın desteğiyle konser veren Kalben, Sadece şarkısıyla dikkatleri üzerine topladı. Yalnızca müzik değil, oyunculuk deneyimi de bulunan Kalben; Aşk Kaç Beden Giyer?, Menajerimi Ara ve Jet Sosyete gibi dizilerde rol aldı. 2016'da piyasaya sürülen Kalben isimli albümüyle büyük beğeni topladı.