Kadına, erkeğe Sevgililer Günü mesajları! Sevgililer Günü aşk sözleri, anlamlı ve duygusal mesajlar

Sevgililer Günü mesajları, Kadına ve erkeğe özel sözler, Yılın en romantik günü 14 Şubat'ta partnerine anlamlı aşk sözleri iletmek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Her yıl 14 Şubat'ta kutlanan bu özel günde çiftleri heyecan sardı. Eşine veya sevdiği kadına/erkeğe Sevgililer gününde özel mesajlar göndermek isteyenler için en anlamlı ve duygusal Sevgililer Günü aşk sözlerini haberimizde derledik. İşte resimli, uzun, kısa, en güzel Sevgililer günü mesajları! Kadına, erkeğe 14 Şubat Sevgililer Günü için aşk sözleri

Sevgililer Günü'nde sevdiği insana özel olduğunu hissettirmek isteyenler Sevgililer Günü mesajlarını araştırmaya koyuldu. Hayatındaki en özel kişiye romantik bir mesaj atmak isteyenler, Sevgililer Günü mesajını çiçeğinin veya hediyesinin üzerine not edebilir. Kadına ve erkeğe Sevgililer Günü mesajlarını haberimizde derledik. İşte resimli, en güzel, anlamlı, romantik, yeni, kısa, romantik, özel Sevgililer Günü sözleri

SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI 2024 (KADINA, ERKEĞE)

Sevmek inanmak demektir. Sesini duymak yüzünü görmek gibi değil, seni özlemek seni sevmek gibi değil! Sevgililer günümüz kutlu olsun.

"Sevgilim, seninle geçirdiğim her anı kutlamak istiyorum. Sen benim için en değerli varlıksın ve seninle olan her an, beni daha da güçlendiriyor. Sevgililer Günün kutlu olsun!"

Sevgi, doğanın ikinci güneşidir. Sen de benim güneşimsin. Sevgililer Günün kutlu olsun canım.

"Sevgililer Günü'nde seninle birlikte olmak, hayatımın en büyük hediyesi. Seninle her an, beni daha da mutlu ediyor. Seni seviyorum, Sevgililer Günün kutlu olsun!"

İnsan sevmeye başladı mı yaşamaya da başlar. Ben seninle yeniden yaşamaya başladım. Beni yaşama bağlayan en güzel insana... Seni Seviyorum

Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim. Seninle başladı en güzel cümlelerim.... Sevgililer Günün kutlu olsun nefesim...

Sevgi, karşılıklı verilen mutluluktur. Beni dünyanın en mutlu insanı yaptığın için teşekkür ederim. İyi ki varsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Bir yaz esintisinden daha büyülü, güneşten daha sıcak, bir çiçekten daha güzel, ama en önemlisi, başıma gelen en iyi şeysin. Seni seviyorum.

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim... Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

"Sevgililer Günü'n kutlu olsun! Seninle her anım özel ve değerli. Seni seviyorum ve seninle geçirdiğim her an, kalbimdeki aşkı daha da derinleştiriyor."

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!

"Bugün, seninle olan her anı kutluyorum. Sen benim için değerlisin, seninle geçirdiğim her an, hayatımı daha da güzelleştiriyor. Seni çok seviyorum, Sevgililer Günün kutlu olsun!"

Seni tanımadan önce bilmezdim hayatın güzelliklerini. Şimdi inanıyorum çiçeklerin şarkı söylediğine ve dünyanın güzellik için döndüğüne. Gözlerim gözlerine değdiğinden beri şimdi inanıyorum hayata sevdiğim...

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Nice anılar biriktirelim seninle, nice fotoğraflar. Geçmişimiz, geleceğimize ışık tutması dileğiyle Sevgililer Günümüz kutlu olsun aşkım.

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

"Bugün, seninle olan aşkımızı kutluyorum. Sen benim için çok özelsin ve seninle her an, hayatımın en güzel anı oluyor. Seni seviyorum, Sevgililer Günün kutlu olsun!"

Sevmek ya da sevilmek yeterlidir. Gerisini sormayın. Yaşamın karanlık kıvrımlarında bulunacak başka bir inci yoktur. Sevmek tamamlanmaktır.

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİ KISA, ANLAMLI, ÖZEL MESAJLAR

Sen benim ilk şiirim, ilk kavgam, sen benim 17 yaşımsın.

Sen bile bilemezsin gülüşün ben de kaç bahar eder.

Seni görür görmez "aşk" olduğunu biliyordum. Seni seviyorum."

Sevgilim iyi ki hayatımdasın ve umarım çok güzel yıllarımız olur. Sevgililer Günümüz kutlu olsun...

'Mükemmel yapboz parçaları gibi birbirine uyuyoruz'

Hayatınızda 'doğru' insan varsa. Takvim size 'hep' 14 Şubat'tır.

Sadece Sevgililer Günü'nde değil her günümü seni düşünerek ve severek geçireceğim.

Kim bilir sesini gökyüzü sanan kuşlar vardır.

'Şaşırtıcı aşkın ve güzelliğinle dünyamı değiştirdiğin için teşekkür ederim.'

Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.

'Sevgimiz bizi sonsuza dek birlikte tutacak! Hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Mutlu sevgililer günü.'

Velhasıl kelam kalp herkeste var yürek denen başka bir şey. Sendeki yürek benim hayatımı güzelleştiren en büyük şey... Seni seviyorum.

Eşe sevgililer günü mesajı, anlamlı sözler! 14 Şubat Sevgililer günü için güzel, romantik sözler