Kadıköy AK Parti Belediye Başkan adayı Veli Arslan kimdir, nereli? AK Parti Kadıköy adayı Veli Arslan kaç yaşında, ne mezunu?

AK Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart yerel seçimleri için tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan olarak açıklandı. Peki, Veli Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan oldu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti'nin İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler belli oldu. Tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. Veli Arslan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti tarafından Kadıköy İlçe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan kimdir? İşte AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan'ın biyografisi

AK PARTİ KADIKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VELİ ARSLAN KİMDİR?

Veli Arslan, 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Tokat'lı olan Arslan, 1989 yılında meslek hayatına gümrük saha elemanı olarak başlayan Arslan çeşitli firmalarda yöneticilik görevleri yaptı.

2008 yılında kendi gümrük işletmesini kurmuştur. Meslek hayatına 1989 yılında GÜMRÜK saha elemanı olarak adım atan Arslan, çeşitli firmalarda yöneticilik görevlerini üstlenmiş ve bu süreçte 2008 yılında kendi işini kurarak Aslan GÜMRÜK işletmesini hayata geçirmiştir.

Veli Arslan, ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu üyeliği, Ataşehir Tokatlılar Dernek Başkanlığı, İstanbul Tokatlılar Yönetim Kurulu üyeliği, Tokat Konfederasyonu gibi bir çok sivil toplum kuruluşunda da yer almaktadır.

1977 yılında İstanbul'da doğan Veli Arslan, Tokat kökenli bir ailenin üyesidir. Meslek hayatına 1989 yılında gümrük saha elemanı olarak adım atan Arslan, çeşitli şirketlerde yöneticilik pozisyonlarında bulunmuş ve bu süreçte 2008 yılında kendi gümrük işletmesini kurarak iş dünyasındaki yerini sağlamlaştırmıştır.