Kabine Toplantısı saat kaçta başlar, kaçta biter? Yeni emekli maaşı açıklandı mı?

Kabine Toplantısı, gündemde milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de Başkan Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Vatandaşlar ''Kabine Toplantısı saat kaçta başlar, kaçta biter? Yeni emekli maaşı açıklandı mı?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Başkan Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenleme masaya yatırılacak. Müjdeli haberi bekleyen milyonlarca emekli memurları aramalarını hızlandırdı. Peki, Kabine Toplantısı saat kaçta başlar, kaçta biter? Yeni emekli maaşı açıklandı mı?

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA BAŞLAR, KAÇTA BİTER?

Kabine Toplantısı, 9 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde toplanacak. Toplantının saat 15.00 civarı başlaması ; akşam saatlerinde bitmesi bekleniyor.

YENİ EMEKLİ MAAŞI AÇIKLANDI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah bu yıl sonuna doğru özellikle emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor ve ilk kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız" demişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Işıkhan, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak.' dedi.