Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrıldı mı? Saç baş yolduracak sezon finali...

Kanal D'de yayınlanan dizi Yargı, pazar akşamları ekran başına kilitliyor. Dizi de Ilgaz karakterinin ölmesi izleyicileri şok etti. Kaan Urgancıoğlu'nun diziden çıkıp çıkmadığı merak konusu oldu. Peki, Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrıldı mı? İşte tüm detaylar...

Reyting rekorları kıran dizi Yargı, bu akşam sezon finali yaparak seyircisine kısa süreliğine veda edecek. Sezon bölümde Ilgaz karakterinin ölmesi ve Ceylin'in yıkılışı izleyici kahredecek. Yeni sezonda Urgancıoğlu'nun olup olmadığını merak edenler, Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrıldı mı? sorusuna yanıt arıyor.

KAAN URGANCIOĞLU YARGI'DAN AYRILDI MI?

Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrılıp ayrılmadığı söz konusu değil. Evet bir cenaze var. Fakat onun Ilgaz olup olmadığı hakkında net bir açıklama yok.

Urgancıoğlu bir gazeteye yaptığı açıklamada, "Bu sezon Ilgaz için hareketli geçti. Mutluluklar da yaşadı, kaybetme korkuları da. Zaman zaman umutsuzluğa düşse de hiç pes etmedi. Keyifle oynadığım bir sezondu. Arka planda, her hafta seyircimizle buluşmamızı sağlayan harika bir ekibimiz var. Onlara teşekkür ediyorum. 3'üncü sezon için de eminim senaristimiz Sema Ergenekon'un harika fikirleri vardır. Şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu yazlar dilerim." dedi.

Bakalım gelecek sezonda izleyiciyi hangi maceralar bekliyor...