Jale Azaklı'dan büyük değişim! İşte En Son Babalar Duyar dizisinin Burger Ceren'i

Jale Azaklı'nın da rol aldığı ''En Son Babalar Duyar'' dizisi, bir dönem aldığı yüksek reytingler sayesinde adeta sektöre damgasını vurmuştu. Dizide rol alan isimlerden bazıları ise; Levent Ülgen, Ali Sunal ve Hatice Aslan olarak sayılabiliyor. Ayrıca En Son Babalar Duyar dizisinin sona ermesin ardından Jale Azaklı'nın son hali de fazla merak edildi. İşte detaylar…

En Son Babalar Duyar dizisi, bir dönem fazlaca izleniyordu. Nitekim dizinin oyuncu kadrosundaki isimlerden bazıları; Levent Ülgen, Ali Sunal, Hatice Aslan, Burçak Işımer ve Ali Erkazan olarak sayılabiliyor. Ancak En Son Babalar Duyar dizisinin sona ermesinin ardından en fazla merak edilen isimlerden biri de ''Burger Ceren'' karakterini canlandıran Jale Azaklı oldu.

EN SON BABALAR DUYAR DİZİSİNİN BURGER CEREN'İ

Levent Ülgen, Ali Sunal ve Ali Erkazan gibi isimlerle En Son Babalar Duyar dizisinde rol alan Jale Azaklı, başarılı oyunculuğu ile birçok kişi tarafından seviliyordu. Ancak En Son Babalar Duyar dizisinin sona ermesiyle Jale Azaklı'nın son hali de merak konusu oldu.

Burger Ceren karakterini canlandıran Jale Azaklı, En Son Babalar Duyar dizisinde Levent Ülgen'in canlandırdığı ''Kadir'' karakterinin ve Hatice Aslan'ın canlandırdığı ''Hülya'' karakterinin kızını canlandırıyordu. Ancak dizinin sona ermesinin ardından Burger Ceren karakterini canlandıran Jale Azaklı da fazlaca merak edildi.

JALE AZAKLI'DAN BÜYÜK DEĞİŞİM

En Son Babalar Duyar dizisinde canlandırdığı Burger Ceren karakteri ile birçok kişinin hafızasında yer edinen Jale Azaklı, son hali ile birçok kişiyi şaşırtmayı başardı. Nitekim dizideki haline kıyasla yıllar içerisinde adeta büyük bir değişim geçiren ünlü oyuncu, son halini ilk kez görenleri fazlaca şaşırtabiliyor. İşte En Son Babalar Duyar dizisinin Burger Ceren'i, Jale Azaklı'nın son hali;