Haber spikeri canlı yayında felç geçirdi! İzleyiciler şoka girdi...

ABD'nin Oklahoma eyaletinde bir haber spikeri canlı yayın sırasında konuşurken kekelemeye başladı. Prompterde yer alan yazıları okumakta zorlanan Julie Chin'in felç geçirmeye başladığı ortaya çıktı. İzleyicilerden özür dileyerek yayından ayrılmak zorunda kalan Chin, ekip arkadaşlarının 911'i araması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde canlı yayın sırasında felç geçiren spiker izleyicileri şoke etti. Oklahoma eyaletinde NBC'ye bağlı KJRH TV'de spikerlik yapan Julie Chin canlı yayında haber okuduğu sırada fenalaştı. Konuşurken kekelemeye başlayan spiker canlı yayın sırasında felç geçirmeye başladığını açıkladı.

SPİKER CANLI YAYINDA FELÇ GEÇİRDİ

Aksam.com.tr'nin New York Post'tan aktardığı habere göre; KJRH haber kanalında çalışan Julie Chin, haber sunduğu sırada prompterdeki yazıları okumakta zorlandığı için hastaneye kaldırıldı. Talihsiz spiker yaptığı açıklamada: "Geçtiğimiz birkaç gün benim için kötüydü. Doktorlar cumartesi sabahı felç geçirdiğimi düşünüyor. İzleyicilerin buna canlı tanıklık ettiği ve bunun olduğu için çok üzgünüm" ifadelerine yer verdi.

"BİRDENBİRE OLDU"

Chin: "Ancak, canlı yayın sırasında birkaç dakika içinde bir şeyler olmaya başladı. İlk olarak, bir gözümde kısmi görüşü kaybettim. Daha sonra elim ve kolum uyuştu. En sonunda ise prompterdeki yazıları okuyamayınca başımın büyük belada olduğunu anladım" dedi.

Chin, haberi okuduğu kafası karıştı ve sözlerini tekrarlamaya başladı. Birkaç saniye çabaladıktan sonra izleyicilerden özür dileyen sunucu, "Üzgünüm, bu sabah bana bir şeyler oluyor" dedi.

Bir hava durumu raporu için meteoroloji uzmanı Annie Brown'a topu atan Chin yayının geri kalanında toparlanamadı. İş arkadaşlarının 911', araması üzerine hastaneye kaldırılan spiker birçok testten ve tetkikten geçti.

Hastaları ve çalışanları şoke eden olay! Hastaneyi filler bastı

Tom Cruise yürekleri ağza getirdi! Sosyal medya onu konuşuyor