İzleyiciler hayrete düştü! Tüm soruları pas geçti... Asuman Krause şaşkınlığını gizleyemedi

360 TV ekranlarında Asuman Krause'nin sunumuyla ekranlara gelen Aileler Yarışıyor programının yeni bölümünde, bir yarışmacının sorulan tüm sorulara ''pas'' demesi izleyenleri şaşkına çevirdi. ''Çocukken dinlemeyi sevdiğiniz masallardan birini söyleyin'', ''Serinlemek istediğinizde girdiğiniz bir yer söyleyin'' gibi sorulara yanıt veremeyen yarışmacı sosyal medyada gündem oldu.

Asuman Krause'nin sunduğu Aileler Yarışıyor programı yepyeni bölümüyle 360 TV ekranlarında yayınlandı. Programın son bölümünde, bir yarışmacının tüm sorulara "pas" yanıtını vermesi herkesi şaşkına çevirdi. 20 saniye içinde 5 soruya yanıt vermesi gereken yarışmacı sosyal medyada gündem oldu.

20 saniye içinde hiçbir soruya yanıt veremeyen yarışmacı, Asuman Krause ve stüdyodakileri güldürürken izleyenlere "bu kadar da olmaz" dedirtti.

TÜM SORULARA "PAS" YANITINI VERDİ

Programda yarışmacıya, "Çocukken dinlemeyi sevdiğiniz masallardan birini söyleyin, Un çeşitlerinden birini söyleyin, M harfiyle başlayan bir balık türü söyleyin, Serinlemek istediğinizde girdiğiniz bir yer söyleyin, Sonu man ile biten bir il söyleyin" gibi basit sorular soruldu.

Heyecanlı yarışmacı bu sorulara "pas" yanıtını verdi.