İtalya - Türkiye maçı canlı izle! İlk 11'leri belli oldu

İtalya - Türkiye maçı canlı izleme linki birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Ayrıca Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız gibi yıldız futbolcuların hazırlık maçında oynayıp oynamayacağı da merak ediliyor. Öte yandan İtalya - Türkiye ilk 11'leri belli oldu. Detaylar haberimizde…

İtalya - Türkiye maçı canlı izleme linki birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Zira Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında A Milli Takım, İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Bologna'nın Renato Dell'Are Stadı'nda gerçekleşecek mücadelede; Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız gibi isimlerin oynayıp oynamayacağı da bazı futbolseverler tarafından merak ediliyor.

İTALYA – TÜRKİYE 11'LERİ BELLİ OLDU

İtalya - Türkiye ilk 11'leri birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyordu. Zira son dönemde attığı gollerle isminden sıklıkla söz ettiren Arda Güler, pek çok futbol tutkunu heyecanlandırıyor. Öte yandan Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız gibi isimlerin hazırlık maçında olup olmayacağı da sıklıkla konuşuluyor.

Şampiyonlar Ligi finali dolayısıyla Arda Güler ve Salih Özcan'ın maç kadrosunda yer alması beklenmiyor. Ayrıca açıklanan kadroda, Arda Güler bulunmuyor.

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız, İtalya - Türkiye maçında forma giyecek. İşte İtalya - Türkiye ilk 11'leri;

İtalya: Vicario, Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco, Jorginho, Cristante, Pellegrini, Orsolini, Chiesa, Retegui.

Türkiye: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Ozan Kabak, Mert Müldür, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Oğuz Aydın, Yusuf Yazıcı, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız.

İTALYA - TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

Mücadeleyi canlı olarak takip etmek isteyen birçok futbol tutkunu, İtalya - Türkiye maçı canlı izleme linkini araştırıyor. Peki, İtalya - Türkiye maçını canlı izlemek nereden mümkün olur?

İtalya - Türkiye maçını canlı olarak takip etmek isteyenler, TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Ayrıca İtalya - Türkiye maçı, saat 22.00'de başlayacak.

İtalya - Türkiye maçını canlı olarak takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.