1 dakika dolmadan kartpostalda ördek gören şovmenden daha şovmen! IQ'nuzu kontrol edecek test geldi

1 dakika dolmadan kartpostalda ördek gören şovmenden daha şovmen çıkıyor. Resme yakından bakın ve gizlenmiş bir ördek ve kelebeği bulmaya çalışın. Resim dikkatinizi dağıtacak birçok nesneden oluştuğu için iki hayvanı da bulmak çok zor görünebilir. Ancak doğrudan nesnelere değil, nesnelerin oluşturduğu şekilleri dikkatlice gözlemlerseniz, o zaman iki hayvanı da bulabileceksiniz.

Aile resminin içindeki gizli ördek ve kelebeği tespit etmeniz için size meydan okuyan bir kartpostal oluşturuldu. Resimde bir aile köpeğiyle arka bahçede oturup vakit geçiriyor. Sizden iki hayvanı tanımlamanız isteniyor. Bu görüntünün arka planında bir yere gizlenmiş bir kelebek ve ördek var. Sadece şahin gözlü izleyicilerin resimdeki iki hayvanı da görebileceği iddia ediliyor. Resimde gizlenmiş bir ördek ve bir kelebeği bulmaya çalışırken binlerce kişinin kafası karışıyor.

HAZIR MISINIZ, BAŞLIYORUZ?

Yüksek zeka sahibi insanlar, eski aile resminin içine gizlenmiş bir ördek ve kelebeği görebilirler. Peki, sen ördek mi yoksa kelebek mi gördün? Haydi başlayalım.

TAM ORADA İŞTE...

Bakalım bu iki hayvan resimde nerede saklanıyor?

Ördek - Ördek, köpeğin arka ayakları arasında bulunabilir, arka ayakların oluşturduğu şekildir.

Kelebek - Kelebek arka planda ağaç yapraklarında bulunabilir.

BULAN OLAĞANÜSTÜ BİR ZEKAYA SAHİP...

Aile kartpostalındaki üç hayvanı birkaç saniye içinde teşhis etmeyi başarırsanız, bunun olağanüstü zekanızın ve hafızanızın bir işareti olabileceği söyleniyor. Araştırmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor.