12 Ocak İstanbul'da hangi ilçelerde sular kesilecek? İSKİ su kesintisi saat kaçta bitecek?

İstanbul'da su kesintileri yakından takip ediliyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) İstanbul'un belli ilçelerinde 11 saat su kesintisi olacağını duyurdu. Peki, 12 Ocak İstanbul'da hangi ilçelerde sular kesilecek? İSKİ su kesintisi saat kaçta bitecek?

İstanbul'da sular mı kesilecek, hangi ilçelerde, sorusu bugün sık sık aranan başlıklardan oldu. Belli ilçelerde yaşanacak olan su kesintisine ilişkin açıklama, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapıldı. Peki, 12 Ocak İstanbul'da hangi ilçelerde sular kesilecek? İSKİ su kesintisi saat kaçta bitecek?

İSTANBUL'DA SULAR MI KESİLECEK, HANGİ İLÇELERDE?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), yarın saat 09.00 ila 20.00 saatleri arasında, bazı ilçelere 11 saat Su Kesintisi yaşanacağını duyurdu.

"Eyüpsultan Rami Yeni, Düğmeciler, İslambey ve Topçular Mahallelleri.

Bayrampaşa, Yenidoğan, İsmetpaşa, Orta, Yıldırım, Terazidere, Altıntepsi, Vatan, Kartaltepe, Kocatepe ve Muratpaşa Mahalleleri.

Esenler, Birlik, Çiftehavuzlar, Kazım Karabekir, Menderes, Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mimar Sinan, Nene Hatun, Davutpaşa ve Namık Kemal Mahalleleri. Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Güngören, Gençosman ve Sanayi Mahalleleri