İstanbul'da 15 günlük hava durumu nasıl olacak? İstanbul'a kar yağacak mı, ne zaman yağacak?

İstanbul'da kar yağışının ne zaman gerçekleşeceği sorgulanıyor. Megakentte yaşayan milyonlarca kişi, Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediyor. Türkiye'de beklenen kar, yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başladı. Birçok il beyaz örtüye bürünürken, Meteoroloji İstanbul'da beklenen kar için tarih verdi. Buna göre İstanbul'a ne zaman yağacak? İşte 15 günlük hava durumu raporu

Meteoroloji, İstanbul'da beklenen kar için tarih verdi. Ülke genelinde havaların soğumasıyla birlikte birçok ilde beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Balkanlarda ve Bazı illerde etkili olan kar yağışı sonrası İstanbul'da ne zaman kar yağacağı merak edildi. Meteoroloji uzmanları ise İstanbul'da kar yağışı için tarih verdi. Peki İstanbul'a kar yağacak mı, ne zaman yağacak? İşte İstanbul'da 15 günlük hava durumu raporu

Meteoroloji'nin son dakika açıklamasına göre, Türkiye kara kışa teslim oluyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre; Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz ile Ardahan ve Çankırı çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Yurt genelinde etkili olan soğuk hava dalgası yer yer yerini kar yağışına bırakacak.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı hava durumu değerlendirmelere göre İstanbul'da hafta sonu kar yağışı bekleniyor.

İstanbul'da sıcaklıkların ani düşüşü sonrası pazar günü kar yağışı görülecek.

Geçtiğimiz hafta pazar günü İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmüştü. Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerine göre pazar günü gece saatlerinden itibaren hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte megakentte kar yağışı etkili olacak.

İSTANBUL'DA 15 GÜNLÜK HAVA DURUMU