İstanbul baraj doluluk oranı son dakika! İstanbul İSKİ baraj doluluk oranları ne kadar oldu?

Baraj doluluk oranları, İstanbul'da hafta sonu etkisini arttıran yağışla birlikte sorgulanmaya başlandı. Barajlardaki su oranlarının kritik seviyede seyretmesi, kuraklık riskini artırıyor. Kurak geçen yazın yağış gerçekleşmemesi sonrası İstanbul baraj doluluk oranları bir hayli düşmüştü. İSKİ'nin verilere göre, İstanbul baraj doluluk oranları bir haftada yüzde 4.07 oranında arttı. Peki İstanbul baraj doluluk oranları ne kadar oldu? İşte İstanbul baraj doluluk oranı son dakika İSKİ verileri

İstanbul'da birkaç gündür devam eden yağışlar sonrasında gözler baraj doluluk oranlarına çevrildi. Yaz mevsiminin kurak geçmesi nedeniyle İstanbul'da su seviyesi kritik seviyede azalmıştı. Son dakika İSKİ verilerine göre İstanbul'da gerçekleşen sağanak yağış sonrası baraj doluluk oranları yükselmeye başladı. İşte İSKİ verilerine göre son dakika İstanbul baraj doluluk oranları

İSTANBUL İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI NE KADAR OLDU?

İstanbul başta olmak üzere yurdun pek çok kesiminde sağanak yağış etkili oluyor. İstanbul'da 3 gündür devam eden yağmurlar sonrası baraj doluluk oranları arttı. İstanbul'da hafta sonundan bu yana devam eden yağışlı hava sonrası İSKİ baraj doluluk oranları da güncellenerek kamuoyu ile paylaşıldı.

Bu yıl yağışların mevsim normallerinin altında kalması nedeni ile baraj doluluk oranları azalmıştı. Birkaç gündür İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, barajlarının doluluk oranlarına da yansıdı.

İstanbul'da yağışlı havanın ardından barajlardaki su seviyesi yükselmeye başladı. Barak doluluk oranları Cumartesi 16,19, Pazar günü 16,43 olarak belirtildi. 19 Kasım'da ise İstanbul baraj doluluk oranı % 20.54'ye yükseldi.

İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANI SON DAKİKA

Ömerli Barajı % 36,56

Darlık Barajı % 28,17

Elmalı Barajı % 20,67

Istrancalar Barajı % 18,71

Alibey Barajı % 18,45

Terkos Barajı % 9,31

Kazandere Barajı % 5,83

Büyükçekmece Barajı % 5,58

Sazlıdere Barajı % 3,57

Pabuçdere Barajı % 2,46